Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Srdceryvné video: Týraná fenka sedí v rohu a kouká do zdi, čím vším si prošla?

Autor: lm - 
2. února 2016
21:49

Je to pohled, který láme srdce. Irští ochránci zvířat zveřejnili smutné video, na kterém je pejsek, který si se svými předchozími majiteli zřejmě prošel peklem. Traumatizované zvíře totiž nedělá nic jiného, než že sedí v rohu, kouká do stěny a odmítá se pohnout.

Chrtí fenka Cara si zřejmě prošla nepředstavitelným několikaletým peklem. Když se dostala k ochráncům zvířat do irského útulku, odmítala se hnout z rohu, kde jen vyděšeně koukala do zdi. I když se jí odborníci snažili navodit pocit bezpečí, fenka byla stále vystrašená k smrti.

Přivolaný veterinář vyloučil, že by za fenčiným podivným chováním bylo onemocnění, a připsal to nervům. Ačkoliv jsou chrti známí jako vřelí a milující společníci, Cara se všech stranila. Sami ochránci nedokážou říci, čím vším si fenka musela projít, že se takto chovala.

Video Týraná fenka sedí v rohu a kouká do zdi - YouTube
Video se připravuje ...

Ochráncům se ale nakonec podařilo nemožné a pomalými krůčky Caru socializovali. Později zveřejnili video, na kterém si Cara hraje a vyje se svým psím kamarádem. Nakonec fenka našla i nový domov u manželů Michaela a Theresy McGrath.

Video Cara se svým psím kamarádem - YouTube
Video se připravuje ...

abaron ( 3. února 2016 14:36 )

mám morča a kuše ma, takže som asi k sežráni

verka1 ( 3. února 2016 13:14 )

souhlasím

sores ( 3. února 2016 12:09 )

 Pouze dobytek týrá bezbranná zvířata. Jsou to tací co by si v životě na lidi netroufli, bojí se jich na to nemají dost odvahy tak se vybíjí na zvířatech že ví že ty přemůžou! Prostě sraby kteří by měli dostávat mega pokuty a když to nesplatí do basy s nimi. Nic jiného na člověka dobytka neplatí jedině bič!!!

ginna15 ( 3. února 2016 11:20 )

a tebe debile stáhnout z kuže...

abaron ( 3. února 2016 10:30 )

ty choď vieskať šárijú na tu vašu vežičku varskú

Zobrazit celou diskusi