Prodavačka sportovního zboží při prohlídce domu otevře lednici a pokouší se o ni infarkt. „Trochu jim to tu plesniví. No, každej to máme trochu jinak...,“ lapá po dechu chronická poklízečka. Z odpadkového koše už rostou houby, pavučiny vidí ve všech koutech...

První dny se Magdaléna s chutí pouští do gruntování zaneřáděného domu, akceptuje i fakt, že v kuchyni není dřez, a nádobí se tudíž myje v koupelně... Časem ji ovšem elán opouští.

„To není neuklizeno chvíli, tady se neuklízelo roky! Tohle ale já měnit nebudu, to si musí udělat paní,“ konstatuje Magdaléna. Manžel nepořádné Ivany přiznává, že u nich se opravdu moc neuklízí. „Ivanka si dá radši litránek červenýho...“ směje se Ctirad (47).

Magdaléna (44) a Karel (46) z Kladna

Manželé mají domeček, který stále vylepšují. Náleží k němu i zahradní domek, kde má vojenský policista své království. Spolu mají Karla (11) a Kláru (17), která je do Výměny přihlásila. Prý z recese.

Magdaléna (44) a Karel (46) z Kladna
Autor: Tv Nova

Ivana (54) a Ctirad (47) z Mladé Boleslavi

Nefunkční manželství zedníka s vlastní hospůdkou a prodavačky by Výměna prý měla zachránit. Manželé se v kuse hádají. V domě žijí s dcerou Barborou (28) i vnučkou Kristýnkou (4).

Ivana (54) a Ctirad (47) z Mladé Boleslavi
Autor: Tv Nova

Fotogalerie
11 fotografií