Sobotní večer byl pro proslulé město západního pobřeží Spojených států ve znamení předávání cen!

Hvězdy filmového plátna dorazily do Los Angeles na předávání cen Screen Actors Guild Awards 2016, které se ve městě andělů udílely již po dvaadvacáté.

Slavnostní večer ovládl film Zmrtvýchvstání. Leonardo DiCaprio (41) za svůj výkon získává jednu cenu za druhou a jinak tomu nebylo ani včera! Bez ocenění neodešla ani herečka Alicia Vikander (27), která porotu uchvátila ve filmu Dánská dívka.  

Slavnostní večer se však netočil jen kolem hereckých výkonů, nýbrž i kolem rób! Dámy na sebe opět oblékly ty nejlepší šaty a předháněly se, kterápak na červeném koberci oslní víc! A podle nás toto klání vyhrála bezesporu Helen Mirren (70).

Oscarová herečka byla opravdovou ozdobou večera. Na červeném koberci zářila v dlouhých přiléhavých stříbrných šatech. Helen byla rozhodně nejelegantnější dámou!

Helen Mirren ve stříbrných šatech oslnila, jako vždy.
Autor: Profimedia.cz

 

Před fotografy zapózovala i kolumbijská diva Sofía Vergara (43). Populární herečka, která se nedávno objevila po boku oscarové herečky Reese Witherspoon (39) ve filmu Správná dvojka, na slavnostní večer zvolila růžové šaty bez ramínek se zlatými doplňky.

 

Sofía Vergara v tmavě růžových šatech byla nádherná.
Autor: Profimedia.cz

Herečku Evu Longoriu (40) si mnoho televizních diváků pamatuje hlavně z úspěšného seriálu Zoufalé manželky. Kráska do divadla na předávání cen dorazila v tmavě zelených šatech s holými zády. Pokud by se volila nejvíc sexy dáma večera, pak by to Eva rozhodně vyhrála.

 

Eva Longoria zvolila decentní a zároveň provokativní šaty s průstřihem na zádech.
Autor: Profimedia.cz

Alicia Vikander patří k šťastlivcům, kteří v sobotu večer zabodovali a odnesli si cenu. Krásná sedmadvacetiletá herečka byla oceněna za svůj herecký výkon ve filmu Dánská dívka. Jen škoda, že drobná dívka nezvolila méně barevné šaty. Příliš barevná kostkovaná róba jí vzala všechen půvab a přidala na věku.

 

Alicia Vikander si odnesla cenu za svůj výkon ve filmu Dánská dívka.
Autor: Profimedia.cz

 

Fotogalerie
17 fotografií