Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdy Novy, které sbalily profi sportovce: Hrdlička s tenistkou Plíškovou nebyl zdaleka první!

/
  • Které hvězdy TV Nova klofly sportovce?
    28. ledna 2016 ● 15:23

    Od rozchodu s Lucií Borhyovou (37) uběhly tři měsíce a Michal Hrdlička (27) si řekl, že je na čase klofnout novou blondýnku. Tentokrát zalovil v jiných vodách a chytil tenistku Karolínu Plíškovou (23). Nebyl však jediný z Novy, kdo sáhl po sportovkyni.

  • 1.

    Michal Hrdlička (27) - tenistka Karolína Plíšková (23)

    S Karolínou Plíškovou, kterou si nesportovní fanoušci zaryli do paměti během předávání Českých slavíků, kdy se ukázala s polonahým obdařeným dekoltem, si Hrdlička podle zdroje Blesku začal už koncem listopadu na oslavách vítězného Fed Cupu.

    Přišli tam dokonce spolu, jenže moderátor se opil do němoty a museli ho vyvést. Jak se ale zdá, to vnadnou tenistku vůbec neodpudilo. Naopak, páreček teď hoří láskou.

    Michal Hrdlička sbalil Karolínu Plíškovou.
    Autor: Facebook

  • 2.

    Petr Suchoň (31) - tenistka Klára Koukalová (33)

    Ve stejné době jako Hrdlička pustil k vodě Lucii Borhyovou, dostal kopačky i moderátor hlavního zpravodajství Petr Suchoň. Neotálel a porozhlédl se ve sportovním odvětví, které mu je blízké. A narazil na půvabnou tenistku Kláru Koukalovou. Zamilovali se a už spolu oslavili první Vánoce i Nový rok.

    První společné foto milenců Petra Suchoně a Kláry Koukalové
    Autor: Facebook

  • 3.

    Michaela Ochotská (31) - tenista Lukáš Rosol (30)

    Poslední roky dlouholetého vztahu s boháčem Michalem Exnerem už Michaelu Ochotskou moc nebavily, zato mladý a úspěšný tenista Lukáš Rosol (a jeho tučné konto) jí učaroval na první pohled. Omotala si ho kolem prstu, loni v lednu mu porodila syna Andrého a půl roku nato se za něj provdala.

    Míša Ochotská s manželem Lukášem a synem Andrém
    Autor: instagram.com, facebook.cz, blesk

  • 4.

    Inna Puhajková (29) - hokejista Jaromír Jágr (43)

    Ve světě modelingu Inna Puhajková prorazila až ve chvíli, kdy se jí podařilo ulovit nejslavnějšího hokejistu světa Jaromíra Jágra. Jako jedna z mála s ním vydržela dlouhých sedm let. Po rozchodu s ním se musela postavit na vlastní nohy a od té doby se objevuje na televizních obrazovkách coby sportovní moderátorka. Teď pro změnu chodí s fotbalistou Petrem Tlustým.

    Jaromíra Jágra doprovázela na společenské akce i na zápasy.
    Autor: Blesk - Filip Matušínský, archiv

  • 5.

    Radka Kocurová (34) - fobalista Tomáš Rosický (35)

    Radka Kocurová patří do kategorie těch missek, které po svém vítězství či dobrém umístění klofla známého sportovce. V jejím případě se jí podařilo okouzlit fotbalistu Tomáše Rosického, který v té době sklízel jeden úspěch za druhým. Randili spolu dlouhých 11 let, než se v roce 2014 vzali a Radka otěhotněla. Kvůli rizikovému těhotenství skončila na Nově jako rosnička.

    Radka Kocurová s Tomášem Rosickým
    Autor: Jaroslav Legner

  • 6.

    Nicol Lenertová (41) - hokejista Jaromír Jágr (43)

    Bývalé moderátorce hlavních zpráv Nicol Lenertové se sice nepodařil takový husarský kousek jako kolegyním, které se za bohaté sportovce vdaly, ale může se chlubit letním románkem s Jaromírem Jágrem. Jejich vztah jim překazila Andrea Verešová, do které se hokejista zamiloval.

    Jarda Jágr s Nikol Lenertovou
    Autor: ČTK, Blesk

    Fotogalerie
    11 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

vydedena: Někdy samovznícením hlouposti zůstane z hvězdy jen takový ohořelý zbytek, ale spálenina je cítit ještě někdy i dlouho./ záleží na velikosti ohořeliny/ n

(28. 01. 2016 15:58)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy