Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Střevíčky pro Popelku: Vyberte si nové lodičky podle posledních trendů!

27. ledna 2016 | 06:00

Na aktuální letošní plesovou sezonu si kromě nových večerních šatů a oslňujících doplňků můžete pořídit i trendy lodičky. Poradíme vám, v jakých letos všem vyrazíte dech! Společenské lodičky navíc patří do každého ženského šatníku.

Které si vybrat?

Letos máte opravdu z čeho vybírat. Stále ještě moderní jsou špičaté lodičky, ale opět se vracejí i ty kulaté. A lodičky s otevřenou špičkou jsou také hit. V letošním roce se odvažte při výběru barvy. Ideální jsou metalické odstíny v podobě zlaté, stříbrné a bronzové. I v pastelových odstínech nebo lodičkách s potisky budete za hvězdu. Nemusíte se bát ani kousků zdobených flitry, kamínky, mašličkami nebo rafinovanými průstřihy.

Vybírejte s rozvahou

I když se do lodiček zamilujete na první pohled, při jejich pořizování buďte opravdu důkladná. Zaměřte se především na výšku i šířku podpatku. Pokud nejste zvyklá chodit "na vysoké noze", porozhlédněte se raději po lodičkách s nižším nebo širším podpatkem, který je mnohem stabilnější než ten jehlový. V případě, že jste milovnice vysokých bot, sáhněte klidně po těch nejvyšších.

Využijte je pořádně

Nové lodičky rozhodně po skončení plesové sezony neuklízejte hluboko do botníku. Ty elegantnější můžete klidně nosit na jaře i v létě do kanceláře společně s pouzdrovou sukní a halenkou. K divočejší obuvi na podpatku oblékněte slim džíny a tričko s potiskem a vyrazte na párty.

Inspirujte se outfity celebrit! Nejkrásnější boty, které jsou na trhu, najdete ve fotogalerii!