Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

6 slavných mužů, kteří oslaví padesátku! Zrají jako víno?

  • Jak sluší slavným mužům blížící se padesátka?
    25. ledna 2016 | 06:00

    Před pár dny jsme vám představily slavné ženy, které letos oslaví padesátku. Je čas dát prostor i šarmantním mužům. Umějí stárnout s grácií stejně jako jejich slavné kolegyně, nebo se z nich s blížící se padesátkou stávají "páprdové"? Posuďte sami!

  • David Schwimmer

    Herec David Schwimmer, který se do povědomí diváků zapsal rolí paleontologa Rosse Gellera v legendárním seriálu Přátelé, se letos v září přidá mezi padesátníky. Jeho typický úsměv i tak dostává do kolen ženy po celém světě. David podle nás zraje jako víno.
    Z Davida je táta na plný úvazek
    Autor: profimedia.cz
  • Adam Sandler

    I americký komediální herec Adam Sandler letos oslaví 50. narozeniny, a to konkrétně 9. září. Lamač ženských srdcí to sice není, ani vlastně nikdy nebyl, ale humoru má stále na rozdávání.
    Adam Sandler
    Autor: profimedia.cz
  • Kiefer Sutherland

    Na konci roku 2016 se k padesátníkům přidá také kanadský herec Kiefer Sutherland, kterého známe především jako Jacka Bauera z akčního seriálu 24 hodin. Za dobu své slávy se téměř nezměnil. Možná jen vlasy mu trochu prořídly, ale to mu odpustíme, protože charizma stále zůstává!
    Kiefer Sutherland
    Autor: profimedia.cz
  • Matthew Fox

    Americký herec Matthew Fox – známý jako doktor Jack ze superúspěšného seriálu Ztraceni – oslaví padesátiny v létě. V poslední době si oblíbil strniště, díky kterému se zařadil mezi prošedivělé šarmantní herce, kteří se stářím získávají sex-appeal.
    Matthew Fox
    Autor: profimedia.cz
  • Gordon Ramsay

    Britský šéfkuchař, který získal neuvěřitelných 13 michelinských hvězd, nikdy nebyl žádný sexy idol. Přesto ho ženy milují a snaží se své kulinářské výtvory alespoň trochu přiblížit těm jeho. Na jeho podzimní oslavě padesátin bude bezesporu hostina, o jaké se nám může jen zdát.
    Gordon Ramsay
    Autor: profimedia.cz
  • Patrick Dempsey

    Americký herec Patrick Dempsey, hvězda seriálu Chirurgové, oslavil 50. narozeniny 13. ledna a zařadil se mezi nejvíce sexy slavné padesátníky. Charizmatický Patrick svým odzbrojujícím úsměvem může konkurovat i takovým idolům, jako jsou třeba Bruce Willis nebo Brad Pitt.
    Patrick Dempsey
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.