Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Jennifer Lopez vyhrála, Cate Blanchett zklamala!

  • 12. ledna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jenna Dewan Tatum (35)

    V noci z neděle na pondělí se opět po roce předávaly prestižní Zlaté glóby. I když Jenna Tatum byla na slavnostním předávání spíše jako doprovod svého manžela Channinga Tatuma, měla jedny z nejkrásnějších šatů vůbec. Na první pohled bylo poznat, že se jedná o šaty z dílny libanonského návrháře Zuhaira Murada, jehož tvorbu miluje třeba i Jennifer Lopez. Temně modré šaty z kolekce podzim/zima 2015/2016 byly nepřehlédnutelné nejen díky blýskavým výšivkám, ale i díky odvážnému hlubokému výstřihu. Nádhera!
    Jenna Dewan Tatum
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (46)

    Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez na společenskou akci zcela mimořádně neoblékla róbu od zmiňovaného Zuhaira Murada ani od jeho libanonského kolegy z branže Elieho Saaba. Ani nevsadila na "nahé" šaty, které si v posledních dvou letech opravdu oblíbila. Její volbou byly tentokrát šaty ze žlutého hedvábí z haute couture kolekce Giambattista Valli. Změna se JLo opravdu vydařila a troufáme si říct, že jí to ze všech hvězd na červeném koberci slušelo absolutně nejvíce!
    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Podívejte se, jak to JLo slušelo! • VIDEO: youtube.com

  • Cate Blanchett (46)

    Herečku Cate Blanchett už tolik nepochválíme. Její róba Givenchy inspirovaná 20. lety v konkurenci honosných velkých večerních šatů nezabodovala. Ve starorůžové se ztrácela a výsledný efekt nezachránily ani luxusní šperky z klenotnictví Tiffany. Cate ve svém modelu výrazně zestárla, což způsobil i nešťastný účes. Tohle se nepovedlo.
    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Osbourne (31)

    Uplynulý týden se nenesl jen v duchu Zlatých glóbů. Třeba zpěvačka Kelly Osbourne se objevila na společenské akci The Art of Elysium's Ninth Annual Heaven Gala a ukázala všem, že módní ikona z ní asi nikdy nebude. Na divoké účesy jsme si u ní už zvykly, stejně jako na výrazný make-up, který k její image drsné holky prostě patří. Bledé modré šaty, které vypadaly jako alobal, bychom možná ještě překously, kdyby ovšem byly ve velikosti, která opravdu odpovídá zpěvaččiným kyprým křivkám. Nehledě na to, že účes ani líčení se šaty nekorespondují. Jak se říká – každý pes jiná ves!
    Kelly Osbourne
    Autor: profimedia.cz
  • Christina Milian (34)

    Americká zpěvačka a herečka Christina Milian se stala pomyslnou třešničkou na dortu na společenské akci Bafta Tea Party v Los Angeles. V záplavě dlouhých šatů byla v saténových kalhotách s vlečkou nepřehlédnutelná. K úzkým kalhotám s vysokým pasem naprosto vhodně zvolila volný crop top v pudrově růžové barvě. Nádherné jsou i sandálky s kamínky a blýskavé náušnice. Super!
    Christina Milian
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.