Nejlepší kamarádka Dary Rolins a zároveň její manažerka Eva Skallová si na podzim nahmatala bulku, okamžitě podstoupila vyšetření a dozvěděla se hrozivé výsledky. S těmi se podle plusky.sk svěřila jako první Daře Rolins. „Dara se první zhroutila, stále plakala, ale před Evou se snažila být od začátku silná a povzbuzovat ji,“ uvedli známí.

Skallová začala okamžitě s léčbou, ostříhala se, přestala se objevovat po Dařině boku na společenských akcích, a tak vzniklo mnoho spekulací, že se nerozlučné kamarádky pohádaly. Bohužel tomu tak nebylo. Důvod byl mnohem vážnější. „Evička je nemocná. Bojuje s rakovinou a my všichni, kteří ji milujeme, bojujeme s ní,“ napsala na sociální síť Rolins.

Své nemocné kamarádce je momentálně zpěvačka obrovskou oporou, snaží se využít všechny své kontakty, známé i peníze. Choroba se u Skallové projevila pozdě, takže prognózy bohužel nejsou úplně růžové.

Důležitá je však podpora rodiny a přátel, které kolem sebe Eva má, v čele s nejlepší kamarádkou Darou. Společně holky trávily Vánoce, vyfotily se v podobných čepicích, veselily se se svými dcerami Charlotou a Laurou a užívaly si vánoční svátky, jak to jen šlo. „Omlouvám se, že všem osobně nepoděkuji za jejich ochotu. Vážíme si každého vašeho doporučení a věříme, že způsob léčby, která byla a stále je konzultovaná s několika odborníky, zabere a Evička svůj boj vyhraje,“ poděkovala Dara na sociální síti.

Fotogalerie
6 fotografií