Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hollande s Obamou si vyrazili na luxusní večeři: Průměrné menu tu stojí 10 tisíc korun

Autor: lm - 
1. prosince 2015
15:10

V ulicích Paříže ještě rezonuje strach po listopadových teroristických útocích, ale světoví lídři už mají opět dobrou náladu. Francouzský prezident Francois Hollande (61) si vyrazil se svým americkým protějškem Barrackem Obamou (54) na opravdu luxusní pracovní večeři.

Americký prezident Barack Obama do Paříže přijel, aby se zúčastnil summitu OSN o klimatu. Prezident v rámci své návštěvy u pařížského klubu Bataclan uctil památku obětí nedávných teroristických útoků ve francouzské metropoli. Islamističtí teroristé v koncertní síni Bataclan 13. listopadu zabili 90 lidí.

Obama pak spolu s ministrem zahraničí Johnem Kerrym, francouzským prezidentem Francoisem Hollandem a jejich poradci vyrazili na pracovní večeři. Dvanáctičlenná skupinka navštívila jednu z nejlepších restaurací světa, L'Ambroisie, která se pyšní třemi hvězdami Michelin. Otázkou je, kdo za honosnou večeři zaplatil...

Večeře v této luxusní restauraci totiž vyjde na 10 tisíc korun za osobu. "Hlavně nerozbijte lustr. To byste se nedoplatili," vtipkoval směrem k novinářům prezident Obama. Obama rovněž ocenil přístup Pařížanů, kteří se po útocích nezalekli a summit o klimatu stejně uspořádali.

frantaklika ( 1. prosince 2015 17:23 )

na horní palubě Titaniku se tančí a hoduje...

vi3ol ( 1. prosince 2015 16:30 )

Otázkou je, kdo za honosnou večeři zaplatil... ...??..opravdu trapné.. vždyť jste se doteď nedopátrali, kdo zaplatil 152 výletů ožralových voličů na Hrad, jeho denní 2 litry slivovice, koks pro chcípáčka..

villi ( 1. prosince 2015 16:24 )

TO ČERNÉ PRASE ZNIČILO KOLIK Z ISLÁMSKÉHO STÁTU??? ---!!! NEZKŘIVIL JIM ANI VLÁSEK !!! PROTOŽE JEJ ZALOŽIL !!! A STÁTY EU??!! TLACHAJ JEN NA HUBĚ A V RÁDIU !!! ISLÁMSKÉMU STÁTU EU NEZKŘIVILA TAKY ANI VLÁSEK !!!

sores ( 1. prosince 2015 15:55 )

 Šlechta politická sežere za 10 min. za tolik, s čím má člověk vyjít na měsíc. Šlechta byla, je a bude. Dnes se jím říká politici,lobisté pcha, d.obytek to je.

fotrpjotr ( 1. prosince 2015 15:15 )

Prodají islámistům zbraně a mají to doma.

Zobrazit celou diskusi