Když zpěvák zjistil, že jeho dům po rodičích v Jevanech je neopravitelný a je třeba ho zbořit a postavit nový, pomohla mu jeho manažerka Michaela Kocourková (30).

„Zaplatila jsem mu mobilheim, který mu stojí na zahradě, a Dan mi za něj ještě dluží 370 575 korun,“ řekla Blesku Kocourková. Když Hůlka v létě havaroval při cestě do Bratislavy a shořel mu vůz, opět ho vytáhla z problémů a půjčila mu své firemní auto.

V říjnu ale spolupráci ukončili a Kocourková pochopitelně chtěla od Hůlky splatit dluh a vrátit vůz. „Dan nereagoval, tak jsem celou záležitost předala právníkům od JUDr. Tomáše Sokola. Dan opět nereagoval, ani jeho právník,“ popisuje Kocourková, které tudíž došla trpělivost a o víkendu se rozhodla celou záležitost řešit po svém. „Řekla jsem si, že si vezmu alespoň něco. Dan hrál v Kleopatře, povolala jsem tedy ochranku a ta vůz, který je psán na mě, odtáhla,“ svěřuje Kocourková.

Nová Hůlkova manažerka na ni okamžitě zavolala policii, Kocourková zase povolala druhou hlídku. „Prokázala jsem, že jsem majitelkou auta, tak nebylo co řešit. Dan mi teď musí vrátit od vozu ještě klíče,“ konstatuje Michaela. Zároveň doufá, že se její právník konečně dohodne s Hůlkovým a dluh za mobilheim bude splacen.

„Je mi to všechno moc líto. Dana jsem si vážila a myslím, že se nám spolu mnohé povedlo. Ani ve snu mě ale nenapadlo, že má takhle pokřivený charakter,“ dodala Kocourková. Hůlka na dotazy Blesku nereagoval.

Fotogalerie
7 fotografií