Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bezdůvodně tyčí napadl kolemjdoucího: Policie v Praze pátrá po agresorovi

Bezdůvodně tyčí napadl kolemjdoucího: Policie v Praze pátrá po agresorovi.
Bezdůvodně tyčí napadl kolemjdoucího: Policie v Praze pátrá po agresorovi.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
30. listopadu 2015
08:33

K napadení náhodného kolemjdoucího maskovaným agresorem došlo už před měsícem. Útočník svou oběť bil nejprve teleskopickým obuškem a poté i pěstmi. Policie žádá případné svědky o pomoc.

K incidentu došlo 29. října kolem sedmé večerní v garážích ulice Klauzova v Praze. Dosud neznámý maskovaný útočník tam bez jakékoli předchozí výzvy, či rozepře zezadu napadl poškozeného teleskopickým obuškem do hlavy,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Útočníkovi se po pár ranách ale obušek rozbil a tak v bití pokračoval pěstmi, i když už jeho oběť ležela na zemi. Rány se muž snažil vykrýt brašnou.Bezpečnostní kamery zachytily část samotného útoku. Touto cestou proto žádáme všechny, kteří útočníka na videozáznamu poznají, aby se ozvali na bezplatnou tísňovou linku 158,“ informovala mluvčí.

Policisté navíc zjistili, že se útočník před domem potkal i s mužem, který zde venčil svého psa – tohoto cenného svědka policie žádá, aby se neprodleně ozval na lince 158. „Kriminalisté na případu nadále usilovně pracují a prověřují hned několik vyšetřovacích verzí k motivu útočníka,“ dodala Martínková.

Video  Bezdůvodně tyčí napadl kolemjdoucího: Policie v Praze pátrá po agresorovi.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

petrkramny.vrah ( 30. listopadu 2015 10:02 )

LIDI SI NEUVEDOMUJI ZE TOTO JE BOHUZEL DEMOKRACIE PROJEVU KTEROU MAME UZ 25let BOHUZEL ZA TOTO JSTE ZVONILI KLICEMA, TUPCI

pravicovy_volic ( 30. listopadu 2015 09:00 )

Ty demente, můžeš útočit jedině koštětem na psí hovna v parku.... Tak tady přestaň krafat, popadni vestu a mazek, ranní venčení skončilo socko rudá, smradlavá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání