Gyöngyi Bodišová (22) to v životě neměla jednoduché. Vyrůstala v dětském domově a nějaký čas žila na ulici.

Lepší život se snažila získat přes talentové soutěže. V roce 2008  bojovala o vítězství v soutěži Slovensko má Talent a i když její výkon rozplakal i tvrdého porotce Pavola Haberu (53), vypadla v šestém kole. Nyní se jí však konečně splnil sen. Zpěvačka se zlatem v hrdle okouzlila diváky v soutěži Česko Slovensko má talent a vyhrála. V tu ránu se z chudého děvčete stala celebrita a majitelka 100 000 eur.

A zdá se, že soutěží Gyöngyi získala nejen pohádkové jmění, ale také rodinu! Ta jí po celou dobu soutěže velmi fandila a z výhry prý mají velkou radost! „Velice jsme rádi, celá rodina, že jsi to vyhrála. My jsme ti fandili. Jsme na tebe hrdí, že jsi se takto stala vítězkou,“ vzkazuje ve videu, které zveřejnil server Čas.sk., Lucia Bodišová.

Z úspěchu své sestry má také radost Olga Bodišová, která jí vzkazuje: „Jak jsme tě viděli, tak jsem plakala. Ještě nikdy v životě, a to mám tři děti, ale ještě nikdy jsem takhle neplakala, tak jako teď.“

Ale i bratr Zoltán své sestře „tučné“ vítězství přeje a vzkazuje jí: „Ať si dává pozor a hlavně si koupí byt,“ řekl serveru Čas.sk.

 „Má krásný hlas, umí vystupovat a má na to, no,“ říká maminka nadané zpěvačky. Své dceři přeje, aby měla ještě větší úspěch a hlavně: „Aby byla šťastná s těmi penězi,“ dodala se slzami v očích.

 

 

Fotogalerie
7 fotografií