Každý už si jde svou cestou… Ještě před dvěma měsíci Lucie Borhyová a Michal Hrdlička tvořili pár, teď už, jak se zdá, má každý svůj život.

Oba moderátoři dorazili na obchodní večírek televize Nova a vzájemně se naprosto ignorovali. Povídali si se svými známými a dělali, jako by ten druhý vůbec nebyl. Ačkoliv Hrdlička odcházel z Žofína ani ne minutu po krásné blondýnce, bývalí partneři spolu nepromluvili ani slovo. „Působilo to, že ji neustále mlsně sleduje,“ řekl deníku Aha! očitý svědek. Zdá se, že sporťák na matku své dcerky Lindy stále žárlí.

Má také proč, Lucce to na večírku velmi slušelo! Ve stříbrných minišatičkách byla ozdobou celého večera! A z mejdanu neodcházela sama. K taxíku ji doprovodil kamarád Vojtěch Boháček z tiskového oddělení televize, s kterým se Lucie loučila polibkem!

Hrdlička pak natruc vzal útokem pražské bary a společnost mu dělala mluvčí TV Nova Alžběta Cimová. S tou se sporťák zná nejen z práce, ale také díky tomu, že ještě nedávno chodila s bratrem Lucky Oskarem. „Když se Hrdlička se svou partou přesouval ze svého oblíbeného klubu do dalších barů v centru, lepil se na brunetku před taxíkem a sahal jí na zadek,“ prozradil Aha! očitý svědek.

Hrdličkův harém se postupně rozrůstal a divokou jízdu zakončil až nad ránem.

Fotogalerie
13 fotografií