Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mlátil ji i v těhotenství! Děsivé svědectví kamarádky Petry, kterou zavraždil přítel. Ten se pak sám zabil

Autor: ljš - 
27. listopadu 2015
05:00

Všichni věděli, že je Petra (†30) doma týraná, nikdo jí ale nepomohl. Jen pár hodin předtím, než ji její přítel ubodal a následně se oběsil, navíc na místě zasahovali policisté. Ty přivolala Petřina kamarádka, která byla zřejmě poslední osobou, která se zavražděnou matkou dvou holčiček mluvila.

Ivan byl podle svědkyně, se kterou mluvila televize Prima, chorobně žárlivý. „Petru mlátil i v těhotenství,“ šokovala žena v pořadu Krimi zprávy. Scénu prý udělal i ve středu, když k ní Petra přišla, aby se domluvily na pátečním hlídání dětí. „Než dopila kafe, tak už na ni řval, že se někde…,“ vyprávěla zlomeným hlasem.

Pak se konflikt stupňoval a žena zavolala policii. „Protože jsem věděla, že ji zase mlátí. Nenadejchal ale tolik, aby ho odvezli. Policie tady byla hned dvakrát. Nejdřív ho nechali. Oni mu nemůžou nic udělat,“ vysvětlovala. 

Jestli se v případu skutečně nic víc dělat nedalo a hlídka nic nezanedbala, určí až vyšetřování policejní inspekce. Podle místních ale Slováka policisté umravňovali naposledy ve čtyři hodiny ráno. Petru pak našli její rodiče o pouhých pět hodin později ubodanou v kaluži krve. Když pak kriminalisté ohledali místo činu, našli jejího partnera oběšeného na půdě. 

Dvě malé holčičky, které ještě nechodí ani do školy, tak přišly o oba rodiče. 

Video Petru ubodal její přítel, pak se oběsil. - David Malík, Lucie Šulcová
Video se připravuje ...

 

catherin4 ( 27. listopadu 2015 11:06 )

Furt sa hovorí o týraní žien, ale dôležitejšie je týranie detí, o tom sa moc nehovorí a to by sa malo viac riešiť! Deti na rozdiel od dospelých žien sa nemajú ako brániť, nemajú kam odísť. Žena odísť môže, ak aj nemá kam, tak aspoň do krízového centra. Ale väčšinou nechce, lebo ona ho ľúbi a on to tak nemyslel a určite to už neurobí. Keď jej chce niekto pomôcť, tak sa to ešte obráti proti nemu a je ten najhorší, čo nepraje ich veľkej láske. A potom takto skončí a všetci odsudzujú tých okolo, že nepomohli.

palmovytuk ( 27. listopadu 2015 09:15 )

[url=http://www.iprima.cz]blesk[/url] to vidí jinak

bum-bec-bum ( 27. listopadu 2015 09:14 )

To říká ten pravý, hledá si toho svého arašídka v trenclích a pak rozdává rady. Je-li libo budu psát v rodu středním. Když nepoznáš kdy píše klon, máš smůlu, kašpare.

palmovytuk ( 27. listopadu 2015 09:12 )

z <a href="http://www.blesk.cz/">blesku</a> se stává poslední dobou jen samá černá kronika. Mohlo by tu být více pozitivních článků http://www.blesk.cz/

jerry ( 27. listopadu 2015 08:59 )

Proč by jí měl líbat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání