Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Kožešina je in! Ví to i Salma Hayek

29. listopadu 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste se třeba zabalit do chlupatého kožíšku, který nosí i sexy herečka Salma Hayek.

Mexická herečka a režisérka patří již několik let mezi nejkrásnější ženy Hollywoodu. Její babička prý v devadesáti šesti letech neměla téměř žádné vrásky a její maminka vypadá minimálně o dvacet let mladší. Není tedy divu, že herečka na prahu padesátky hravě strčí do kapsy své o polovinu mladší kolegyně. Ach, ty geny!

Salma má také velmi vytříbený módní vkus. Ráda ukazuje své přednosti, takže si potrpí na výstřihy, obepnuté šaty a topy a krátké sukně. Nikdy však nekombinuje vše dohromady, a proto vždy vypadá rafinovaně, ne lacině. 

Buďte jako Salma Hayek

Až udeří mrazy, rozhodně oceníte trendy kožíšek, který si zamilovala spousta slavných žen, včetně Salmy. Protože dává ráda najevo svou ženskost, zvolila romantické pastelové barvy. V takových barvách hravě porazíte zimní šeď, která v našich ulicích převládá.

Herečka Salma Hayek si zamilovala chlupatý kožíšek
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 2479 Kč, New Yorker, 1650 Kč a TopShop, cca 1200 Kč