Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka, která své dítě utopila v kbelíku, dostala osmnáct let natvrdo!

Autor: dce, hra - 
25. listopadu 2015
13:30

Ivana K., která v lednu zavraždila své novorozené dítě, dostala od soudu 18 let. Miminko utopila v kbelíku s vodou a tělo později skryla ve sklepě, kde ho po nějaké době našel její partner.

Osmnáctiletý trest vězení uložil dnes táborský soud Ivaně K., která podle obžaloby v lednu zavraždila své dítě. Holčičku strčila do kýble s vodou. Pak tělíčko zabalila do igelitů a v kbelíku postavila na balkon. Ukryté ostatky našel v květnu bývalý druh ženy Patrik V. při vyklízení sklepní kóje v Blatné na Strakonicku. Žena se hned po květnovém zadržení k činu přiznala. Při výpovědi uvedla, že neví, proč své dítě zabila.

Už při vyšetřování vyšlo najevo, že se na porod třetího dítěte nepřipravovala, nikomu o svém těhotenství neřekla a k lékaři nechodila. Ani nejbližší sousedé v domě neměli tušení, že je těhotná. Miminko porodila tajně v lednu v koupelně na zemi.

Soud zároveň rozhodl, že žena má svému partnerovi zaplatit jako náhradu škody milion korun a dalších 240 000 korun nezletilému synovi.

13ka ( 28. ledna 2016 18:56 )

 Takto bezcitně zabít dítě, vlastní. . Když je tohoto dchopna, nemůže mít výčitky svědomí. Není schopna citu a litovat svých činů. Litovat je schopen člověk se svědomím. Je zlá a ještě k tomu hloupá. Chudáci její 2 děti. Když vlastníma rukama zabije dítě, není to matka. Pochybuju, že se o předešlé děti starala. Když nechci dítě, nedělám si ho. Není schopna zabránit těhotenství, fajn. Je plno způsobů, jak situaci vyřešit. Přeju jí výčitky, ale tahle se nikdy trápit nebude. *** to je.

welcomet ( 25. listopadu 2015 15:26 )

To není nic nového, o Plaváčkovi vyprávějí pohádky už po staletí. Akorát tento byl panelákový Plaváček, který plaval z ekonomických důvodů v kýblu...

lalia ( 25. listopadu 2015 13:56 )

To není matka,ale bestie,je to vražda.Dostala málo,doufám,že ji za polovinu neosvobodí,bude to dělat znovu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání