„Na všem, co je potřeba, jsme domluvení. Společné Vánoce u jednoho stromečku dělat nebudeme, děti holt budou mít stromečky dva,“ řekl herec s tím, že si s dětmi druhé Vánoce udělají o den nebo dva později.

I když rozhodnutí opustit rodinu bylo náhlé, ničeho nelituje a je nyní spokojený. „Mám hodně práce. Dotočil jsem teď dva filmy, studuju další roli, moderuju… Jsem za to rád, takhle to nemusí být pořád,“ říká Vojtek a dodává, že to ale neznamená, že by se rodině nevěnoval!

„Děti mám třikrát v týdnu. Benedikta také, od jeho tří měsíců si ho beru,“ svěřil se Roman na akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, kam přišel podpořit děti z dětských domovů.

Roman Vojtek manželku opustil po deseti letech romantické lásky zničehonic tři týdny před narozením vytouženého syna. Tehdy se nechal slyšet, že prostě nebyl dlouhodobě šťastný a musel vztah ukončit. Přestože Tereza byla psychicky na dně a musela vyhledat pomoc odborníků, teď je pro ni nejdůležitější, že má zdravého syna. S Romanem prý vychází dobře.

Fotogalerie
7 fotografií