Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy vězeňkyně zlobily i za mřížemi! Na internet vystavovaly odvážné snímky

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: lm - 
25. listopadu 2015
06:00

Jsou krásné a nebezpečné! Vězeňkyně z Portorika se nijak nenechaly omezovat výkonem trestu a zpoza mříží posílaly do světa sexy fotky. Když snímky vyšly v novinách, vlítli na ně bachaři.

Vězeňští dozorci v Portoriku mají na krku pořádný skandál. Místní deník totiž otiskl sexy snímky, které si vězeňkyně bezostyšně fotily za mřížemi propašovanými telefony. Ze snímků byste ani neřekli, že jsou ve výkonu trestu.

Ve věznici následně proběhla velká šťára, při níž byli nasazeni i psi, kteří měli pomoci telefony vyčmuchat. Dozorci našli podomácku vyrobené zbraně, nože a několik mobilů. Měly je u sebe dvě dívky, které se na snímcích objevují. Úřady sice nezveřejnily jejich identitu, ale uvedly, že tyto dvě trestankyně během pobytu za mřížemi nasbíraly už asi 20 disciplinárních prohřešků. Jejich sexy snímky jim teď pobyt za mřížemi nejspíš ještě prodlouží.

nyxx ( 25. listopadu 2015 14:00 )

Autor slepý nebude, jen třeba vleze na všechno a není vybíravý.

xkaria ( 25. listopadu 2015 13:14 )

Víc sexy mi přijde i kedlubna.

mandat ( 25. listopadu 2015 08:54 )

Ptam se, ktera je sexy ? a jak mohly delat snimky,kdyz nesmi pouzivat mobily? Tak to asi delali ty,co je hlidaji nebo pastor.Jinak si to nemuzu vysvetlit.Jsou to pervezni a odpudive fotky.

j_dc_cv ( 25. listopadu 2015 08:31 )

První věta v článku : jsou krásné a nebezpečné. To jako fakt? Autore, podle tebe jsou krásné? Chtěl bych vidět tvoji ženu.

kozmix ( 25. listopadu 2015 06:26 )

Pro Boha, co má jako na těch tlustých holkách sexy??? Autor je snad slepý ne???

Zobrazit celou diskusi