Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nová vánoční princezna si letos zahraje vedle Jiřího Mádla!

Video se připravuje ...
Eliška Jansová bude letos o Vánocích zářit v roli princezny
VIDEO: Andrii Konontsev
27. listopadu 2015 | 06:00

Jako malá holka si Eliška Jansová přála hrát princeznu v pohádce a letos o Vánocích ji v téhle roli uvidíte v pohádce Svatojánský věneček. Možná vám bude trochu povědomá, zahrála si už totiž v loňské pohádce Princezna a písař, ale tam se ještě na post princezny nedostala, bylo to takové zahřívací kolo.

„Už jako malá jsem si přála hrát princeznu v pohádce. Když jsem roli dostala, byla jsem nadšená, splnil se mi sen,“ vyprávěla nám Eliška nadšeně. V pohádce, kterou uvidíte na Štěpána, tedy 25. 12., si zahraje vedle Jiřího Mádla, který bude hrát Ondru ucházejícího se o srdce princezny Verunky. Jak to s nimi dopadne, to už se dozvíte za pár týdnů.

Pohádku režíroval Jiří Strach, a tudíž je obsazena samými skvělými jmény. Kromě již zmiňovaného Jirky Mádla se tu objeví ještě Bolek Polívka, Ivan Trojan, Pavel Liška, Marek Taclík nebo Vilma Cibulková. Zajímalo nás, jak se Eliška v téhle společnosti cítila a jestli nebyla nervózní. „Bylo to bezvadné, všichni se mi snažili pomoct, nikdo nebyl zlý. Když jsem občas nevěděla, tak mi poradili a celkově to bylo velice příjemné natáčení.“

Video se připravuje ...