Dcera herečky Adély Gondíkové, Nela, je jedenáctiletá slečna. Jejím otcem je muzikant Ondřej Brousek, se kterým byla Gondíková v manželství dlouhých osm let. Před časem se ale rozvedli a nyní už žijí každý svým vlastním životem. Mladá slečna se ukázala po boku maminky na premiéře divadelní hry, ve které hraje také herec Jiří Langmajer, partner Adély Gondíkové.

Ti tvoří pár už několik let. Kvůli herečce Langmajer také opustil svoji manželku Kamilu, se kterou má dvě dcery – Julii a pětadvacetiletou Terezu. A právě ta přišla tatínka podpořit na premiéru divadelní hry, ve které hraje společně s Gondíkovou.

Obě děvčata od sebe dělí velký věkový rozdíl a navíc Tereza měla po svém boku svého přítele, kterému se celý večer věnovala. Jiří Langmajer přišel za nimi, aby si dali něco dobrého z rautu a připili si skleničkou vína. Adéla Gondíková se zase plně věnovala své dceři Nele, která je celá po tatínkovi.

Mezi dětmi slavných se také ukázal syn Miroslava Vladyky, sedmnáctiletý Mates, který společně s otcem zasedl v hledišti. A nutno podotknout, že Mates je velký fešák. Je jasné, že o zájem děvčat určitě nemá nouzi.

Fotogalerie
7 fotografií