Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šílené video: Lupiči střelili policistu do obličeje, jeho parťák ho kryl vlastním tělem

Autor: lm - 
22. listopadu 2015
08:00

Opravdové štěstí měl brazilský policista, kterého do obličeje postřelili zloději. Strážník se spolu s kolegou zasekl v dopravní zácpě a rozhodli se, že zapnou sirény, aby mohli projet. Jenže tím vyděsili lupiče, kteří jeli před nimi, a strhla se krvavá přestřelka.

Policisté byli zrovna na cestě k případu, když se zasekli v dopravní zácpě. Jelikož světelná signalizace nestačila, strážníci se rozhodli zapnout i sirénu, aby jim auta před nimi udělala cestu. Jenže to nevěděli, že před nimi stojí i auto plné lupičů.

Ve chvíli, kdy se rozezněla policejní houkačka, lupiči zpanikařili a vystoupili z auta. Kriminálníci si mysleli, že po nich policisté jdou, a začali na ně střílet hlava nehlava. Jednoho z policistů přitom zasáhli do obličeje. Šílenou přestřelku zaznamenala palubní kamera. Řídící policista kryl postřeleného parťáka vlastním tělem a zoufale se snažil auto otočit, aby se ze smršti kulek dostal.

Incident se odehrál už v únoru v blíže neupřesněném brazilské městě. Zraněný policista po přestřelce upadl do kómatu, ale naštěstí se plně zotavil. 

Video Lupiči střelili policistu do obličeje - YouTube
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi