Dalibor Gondík se poslední dobou vůbec nešetří. Když opustil budovu České televize a přešel k autu s logem Gondíci s. r. o., neměl ani čas se v klidu převléct, a tak košili za svetr změnil za běhu u auta na ulici. A poskytl nám tak pohled, který... bychom si raději odpustili.

Oblíbený moderátor je totiž čím dál hubenější. Dokonce vypadá skoro jako anorektik. „V podstatě jím syrovou stravu. Nejím hodně věcí, třeba maso, lepkové potraviny, mouku. Je to postavené na zelenině a ovoci,“ popsal Dalibor před časem Českému rozhlasu svou dietní stravu. „Dál jím třeba hodně luštěniny nebo ryby, které jediné si tepelně připravuji,“ dodal herec.

Jen jestli to s tou péčí o zdraví už nepřehání. Gondík vypadá, jako kdyby měsíc nejedl. Navíc si dává zabrat i fyzickou aktivitou. „Běh mě hodně časově vytěžuje, to jsou skoro dvě hodiny denně a občas je kumšt je v mém rozvrhu najít,“ svěřil se moderátor v září Blesku. Možná by si měl Dalibor uvědomit, že není stroj, a trochu zvolnit. Nebo se brzy ztratí docela!

Fotogalerie
7 fotografií