Jenže ani během druhého televizního vystoupení Aneta Langerová nedala jednoznačnou odpověď. Oblečená byla ve volném černém kostýmu a černé halence a snad jako by se domluvila s kameramany České televize, záběry ze strany, které by odhalily bříško, se prakticky nekonaly. To vše sice pro případné těhotenství hovoří, zvlášť když ve tváři Anety je znát, že trochu přibrala. Jenže jednoznačné to není.

Aneta Langerová žije už delší dobu s kameramankou a režisérkou Olgou Špátovou (31) a zpěvačka se v minulosti netajila tím, že jednou by dítě či děti měla ráda. Na jakékoliv otázky na své soukromí ale nereaguje, takže případné těhotenství stále jen visí ve vzduchu a zůstává bez odpovědi.

Aneta vystoupila na Cenách Paměti národa, které byly při příležitosti letošního 70. výročí konce druhé světové války předávány čtyřem osobnostem z Česka a Slovenska, které se dokázaly vzepřít nacismu. Životní příběhy Anny Hyndrákové, Lýdie Kovářové, Viktora Wellemína a Branislava Tvarožka představila krátká filmová dokudramata z dílny režiséra Radima Špačka.

Kromě Anety Langerové na slavnostním večeru vystoupili David Koller nebo kapela Tata Bojs. Ceny předávali: Magda Vášáryová, režisérka Helena Třeštíková, vědec Ivan M. Havel a bývalý disident a slovenský ministr kultury Ladislav Snopko. Večerem provázel Martin Veselovský.

Fotogalerie
9 fotografií