Herečka, která věří na věci mezi nebem a zemí, je skálopevně rozhodnutá se s muzikantem rozvést. „Ztrapnil mě před celým národem. Šlo to už hodně přes čáru,“ řekla před necelým měsícem v rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN a za svými slovy si stále stojí.

Ve hře je navíc vila za 50 milionů i společné konto, ke kterému měl dosud přístup jen Felix. Dáda by určitě nechtěla, aby peníze, které do rodinné kasy vydělala, rozfofrovala její sokyně.

Jedna z nejznámějších českých věštkyň Marcela Košanová (63) kvůli situaci, která panuje v rodině, nahlédla do budoucnosti: „Rozvod je jediná možná obrana!“

Podle data narození Lucie Gelemové (32) je prý zcela zřejmé, oč Felixově milence jde. Chce někoho donutit, aby ji zabezpečil. „Chová se jako gymnazistka, která ještě neví, čím bude. Ta nejistota v ní vyvolává neskutečnou agresivitu, protože ona potřebuje, aby se o ni někdo postaral. Felix by se moc divil, kdyby se mohl podívat do její hlavy,“ varuje Košanová.

I když milenka na Slováčka vyvíjí velký tlak, muzikant prý nakonec procitne. Ve chvíli, kdy spolu rozhádaní manželé nemluví a nemohou se shodnout ani na účasti na společné tiskovce, to zní jako vtip. Košanová si ale stojí za tím, že hvězdy a čísla nelžou.

„Co by Slováček po rozvodu ve svém věku asi tak dělal? Určitě nechce zůstat na stará kolena sám jako kůl v plotě,“ míní. Nevěru se začínající malířkou popisuje vědma jako jeho labutí píseň. „Orel se naposledy vznesl nad propastí. Ale přece se kvůli tomu nebude rozvádět,“ tvrdí Košanová přesvědčeně.

Právě Marcela Košanová kdysi vyvěštila Ivaně, tehdy Macháčkové, Karla Gotta. Taky Ilona Csáková měla v jejích kartách svého současného muže a dva syny k němu. Dáma, která umí nahlédnout do budoucnosti, ovšem dodržuje tajemství. O přesnosti jejích proroctví informovaly Ivana s Ilonou samy...

Fotogalerie
11 fotografií