Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Konec ponižování: 11 věcí, kterými Felix nejvíce ublížil Dádě

/
  • Dáda Patrasová se už nenechá od Felixe ponižovat. Požádala o rozvod.
    7. listopadu 2015 ● 05:35

    Dlouho Felix Slováček (72) zkoušel trpělivost své ženy Dády Patrasové (59). Jenže ta už má jeho lží, výmluv a ponižování plné zuby a u soudu podala žádost o rozvod. Už to nejspíš nešlo vydržet...

  • 1.

    Milenky

    Třicetileté manželství Dády Patrasové a Felixe Slováčka se neobešlo bez Felixových nevěr. Dáda jeho milenky v tichosti přehlížela, ale rvalo jí to srdce. „Vždycky byl do větru, ale choval se přitom tak, že z toho vynechal rodinu. A hlavně mě!“ postěžovala si Patrasová v nedávném rozhovoru v Blesk Magazínu.

    Felix se ve společnosti štíhlých tanečnic dobře bavil.
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Foto s Lucií Gelemovou

    Ač existují další společné fotografie Felixe s výtvarnicí Lucií Gelemovou, Dádu nejvíce zranila ta, na které se milenci drží za ruce. Snímek vznikl v polovině června v Přerově, kde měla Gelemová vernisáž.

    Felix Slováček se vede cestou na vernisáž s Lucií Gelemovou za ruku.
    Autor: Foto: Pavel Machan

  • 3.

    Nevěrný polibek

    Felix zarytě tvrdil své ženě i ostatním, že Lucii jen pomáhá s její kariérou. "Jsme jen přátelé," vysvětloval v létě Blesku. Jenže svou kamarádku pak tajně líbal u vchodových dveří. A rozhodně to nebyl jen přátelský polibek. Pohled na manžela líbajícího se s cizí ženou zlomil Dádě srdce.

    Felix a Lucie v zápalu lásky
    Autor: M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan

  • 4.

    Veřejné ponížení

    Právě tato fotografie Patrasovou poprvé přesvědčila na vlastní oči o tom, že jí Felix zahýbá. Snímek proběhl všemi médii a Dáda se cítila poníženě. „Ztrapnil mě před celým národem. Šlo to už hodně přes čáru. Bral milenku do společnosti, kde mě znají jako Dádu a jeho ženu. Doteď nechápu, proč mi to udělal,“ svěřila se šokovaná herečka.

    Felix Slováček trávil večer po boku Lucie na narozeninách Milana Drobného. Přihlížela, jak laškuje s Marií Tomsovou.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Zrada přátel

    „Hrozně bolestné také bylo, že mě zklamali také někteří, teď už v uvozovkách, kamarádi-kolegové ze showbyznysu. Klidně šli na vernisáž milenky mého muže a tvářili se jako by nic,“ přiznala s tím, že teď už nemůže věřit nikomu.

    Tito slavní přihlíželi na vernisáži v Přerově, jak Slováček podvádí Patrasovou s malířkou Lucií Gelemovou.
    Autor: Pavel Machan

  • 6.

    Lež o rozchodu

    I přes Felixovu aféru nechtěla Patrasová jejich dlouholeté manželství ukončit, a proto dala Felixovi ještě šanci. Ale pod podmínkou, že Gelemovou opustí. Rozchod s výtvarnicí Dádě slíbil v polovině července. Jenže uplynulo jen pár dní a Slováček se s Gelemovou opět setkal. Fotografové Blesku ho načapali, jak v den pohřbu Dádiny tety Lucii vyzvedává u jejího domu. „To jsem ji tam hodil jen kvůli nějakým plátnům nebo co,“ vymlouval se tehdy Slováček.

    Zatímco Dáda sbírala síly na pohřeb, Felix odfrčel za milenkou, se kterou se údajně rozešel.
    Autor: Blesk - M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek

  • 7.

    Felixova drzost

    Jako by nestačilo, jak Dádě Felix s Gelemovou ublížil. Po všech lžích a podvodech za ní přišel s něčím naprosto bizarním. Chtěl, aby přistoupila na to, že jejich společná agentura bude jeho milenku zastupovat. "Nic šílenějšího jsem neslyšela," přiznala. Vůbec poprvé v životě se mu vzepřela.

    V září 2014 si spolu vyrazili na fotbal.
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Felixova sbírka milenčiných obrazů

    Slováčkova milenka Gelemová je tak mazaná, že aniž by o tom Felix věděl, podařilo se jí podstrčit mu hned 4 obrazy z vlastní sbírky. Pochopitelně je to další věc, která Dádu dokáže rozčílit. Ještě aby se doma koukala na výtvarná díla ženy, která ji rozbíjí manželství.

    Felix: „Kam já si tohle všechno pověsím?“ přemýšlí teď ve dne v noci Slováček.
    Autor: archiv Blesku

  • 9.

    Prošvihnutá kariéra

    V 80. letech byla Patrasová velmi žádanou herečkou. Slavila úspěch na filmovém plátně v seriálech Návštěvníci či Arabela. Pak se ale vdala za Slováčka a s herectvím měla utrum. "Začala jsem dělat pro děti a všechny ostatní nabídky Felix negoval. Dělal mi manažera a všechno mi zakazoval. Nechtěl, abych se prezentovala jinak než jako královna dětských srdcí," postěžovala si s odstupem času Dáda.

    2480552:full:true:true

  • 10.

    Odchod ze Semaforu

    Dodnes také lituje toho, že se nechala Felixem od začátku ovládat a ve všem ho poslechla. I kvůli němu opustila v roce 1987 divadlo Semafor. "Přitom jsem to divadlo tolik milovala a miluju dodnes. Byla jsem tam 12 let," řekla zklamaně.

    Dáda Patrasová v divadle Semafor
    Autor: archiv divadla Semafor

  • 11.

    Omezený přístup k financím

    Na sebevědomí Patrasové nepřidával ani fakt, že jako herečka a samostatně výdělečná osoba neměla přístup k vlastním penězům. Dnes už ví, že kdyby mohla něco změnit, nenechala by manželovi veškeré peníze, které kdy vydělala. Už by mu slepě nedůvěřovala.

    Felix Slováček s Dádou Patrasovou
    Autor: zbyněk pecák

    Fotogalerie
    18 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

petrfanda: https://www.youtube.com/watch?v=j00WwNYXNQE

(08. 11. 2015 17:39)

sores:  Dědek hrát umí to je jasné ale taky tak všechno! Jinak je bez inteligence a selského rozumu, chová se jak kdyby měl žít ještě 30 let. Přitom se mu blíží konec v tomto věku to by si měl uvědomit i.diot!

(07. 11. 2015 15:38)

mandat: Zenska tohle nikdy nepochopi.Slovacek si muze delat co chce,tady nejde o moralku ani o city,protoze to u nich nikdy nebylo.Je zajimave, ze Patraska vse tolerovala a kdyz se to provalilo a verejne oznamilo, tak si hraje na zdrcenou chudinku.Kdyby tu jeho aferu media nerozmazla, tak je vse jako vzdy v pohode.

(07. 11. 2015 15:17)

mandat: Nikdo ji nenutil, sama se na nej lepila a rozbila jeho mamnzelstvi.Moc dobre vedela, co si bere.Cely zivot si zil tak,jak zil a ted po 30 letech ji to vadi.Komediantka. Sama take neni svata.

(07. 11. 2015 15:06)

pacholek: hejhej, perfektní ohodnocení,nejhorší je, že on neví,že je *** a ještě horší je, že jím zůstane.

(07. 11. 2015 14:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy