Vondráčková do Prahy přiletěla na tři týdny se synem Adamem. Matyáš (3) zůstal doma s tatínkem Tomášem Plekancem (32) a babičkou. „Nejradši bych ho hlídala do deseti let,“ řekla zpěvačka TV Prima.

Adámka sice světu už jednou ukázala, ale byl v klokánce a nebyl tak pořádně vidět. Teď už si tohoto malého fešáka prohlédli všichni v celé kráse. Je to veselé a usměvavé miminko.

Lucie Vondráčková syna Adámka porodila v červnu. Zpěvačka své druhé těhotenství dlouho tajila, prý z pověrčivosti. S hokejistou Tomášem Plekancem (32) má už staršího syna Matyáše, a i když by si přála mít mezi chlapy doma holčičku, potřetí do toho už prý nejde!

Myslím, že mám splněno, a jsem takhle spokojená, je nám takhle dobře,“ říká zpěvačka a přiznává, že už takhle je to pořádný zápřah. Všechny maminky by zpěvačce mohly závidět skvělou postavu, kterou se pyšní pouhé tři měsíce po porodu. 

Nedržela jsem žádné diety, ale hodně jsem chodila, v létě plavala, a když jsem věděla, že budu točit tenhle film, tak jsem sportovala o to víc,“ svěřila svůj „recept“ Blesku Vondráčková.

Fotogalerie
9 fotografií