Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Honosné ložnice hollywoodských hvězd: Kde spí slavný pár Angelina Jolie a Brad Pitt či herec Richard Gere?

/
  • Nahlédněte do ložnic hollywoodských hvězd. Kde spí slavný pár Angelina Jolie a Brad Pitt nebo Richard Gere?
    9. října 2015 ● 06:23

    Probudit se a vidět mlhou zahalené mrakodrapy v New Yorku nebo vstát a rovnou vyjít na rozlehlou pláž ve slavném Los Angeles. Takovými ložnicemi se pyšní sídla hollywoodských hvězd. Podívejte se, kde odpočívá slavný pár Brangelina, Justin Bieber nebo popová hvězda Lady Gaga.

  • 1.

    Richard Gere (66)

    Hvězda filmu Pretty Woman Richard Gere letos oslnil návštěvníky filmového festivalu ve Varech. Tento slavný herec vlastní sídlo ve státu New York u městečka North Haven. Závidět mu můžeme jedinečný pohled na rozlehlé jezero, na které se může dívat rovnou z pohodlí své postele.

    Známý bohatýr z Pretty Woman Richard Gere žije u jezera.
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Lady Gaga (29)

    Popová hvězda Lady Gaga dává před klidným venkovem přednost rušnému Los Angeles. Vlastní sídlo v slavné čtvrti Bel Air. Hudební diva se drží hesla v jednoduchosti je krása!

    Lady Gaga se drží hesla v jednoduchosti je krása.
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Pink (35)

     V Los Angeles zakotvila i další zpěvačka, a to slavná Pink. Ta přebývá v Sherman Oaks a její ložnice je jako z pohádky. Jen co se zpěvačka vyspí do růžova, vyjde rovnou na velkou terasu, kde ji čeká snídaně na čerstvém vzduchu.

     

    Pink to má z postele blízko na snídani na terase.
    Autor: Profimedia.cz
  • 4.

    Kim Kardashian (34)

    V zlaté čtvrti Los Angeles Beverly Hills vlastní sídlo jedna ze slavných sester Kardashianek Kim. Vila v středomořském stylu byla postavena v roce 1977 a má pět obrovských ložnic. Jednu z nich obývá i slavná televizní hvězda. Ta relaxuje na obrovské posteli se zlatou přikrývkou a kochá se pohledem do své rozlehlé zahrady.

     

    Kim Kardashian leží ve zlatu.
    Autor: Profimedia.cz
  • 5.

    Angelina Jolie (40) a Brad Pitt (51)

    Slavný hollywoodský pár Brangelina vlastní obrovský byt v New Yorku ve slavné čtvrti Upper East Side. Ložnice filmových hvězd vypadá jako komnata jednoho z francouzských králů panujících ve Versailles.

    Angelina Jolie a Brad Pitt mají ložnici jako francoužští panovníci.
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Jennifer Lopez (46)

    Do New Yorku se zamilovala i hvězda hudebního nebe, slavná Jennifer Lopez. Ta vlastní sídlo v Hamptons a její ložnice je velká jako jeden byt.

     

    Jennifer Lopez má ložnici velkou jako jeden byt.
    Autor: Profimedia.cz
  • 7.

    Katy Perry (30)

    Nové bydlení v městě andělů Los Angeles si pořídila Katy Perry. Ložnice popové hvězdičky sice neoplývá luxusem, ale zato jedinečným výhledem. Přes prosklené dveře se Katy může kochat panoramatem své zahrady.

     

    Katy Perry se z postele kochá západem sluncem.
    Autor: Profimedia.cz
  • 8.

    Johnny Depp (52)

    Galantní Johny Depp se po rozchodu rozhodl koupit nový dům své dlouholeté lásce Vanesse Paradis. Sídlo ve středomořském stylu leží v Hollywood Hills a pohledná Francouzka má pro své potřeby k dispozici obrovskou ložnici s vlastním krbem, lenoškou a hlavně velkou postelí.

     

    Johnny Depp po rozchodu věnoval tento přepych své bývalé ženě Vanesse Paradis.
    Autor: Profimedia.cz
  • 9.

    Kylie Minogue (47)

    Zpěvačka Kylie Minogue z vyprahlé Austrálie přesídlila do zeleného Londýna. Přímo v centru starého evropského města popová princezna vlastní obrovský byt. Ten se pyšní hlavně velkou ložnicí, jejíž pýchou je hlavně měkoučká růžová postel.

     

    Kylie Minogue se dívá na deštivý Londýn z růzové postýlky.
    Autor: Profimedia.cz
  • 10.

    Justin Bieber (21)

    Kde odpočívá idol dívčích srdcí Justin Bieber? Mladý a veleúspěšný zpěvák zakotvil jako spousta hvězd v Los Angeles. Tam vlastní obrovský dům ve čtvrti Calabassas a v růžové ložnici přemýšlí o dalších písničkách.

     

    Idol mnoha dívek Justin Bieber si nechal vymalovat zdi na růžovo.
    Autor: Profimedia.cz
  • 11.

    Megan Fox (29)

    I sexbomba Megan Fox je věrná městu hollywoodských hvězd Los Angeles. Hvězda filmu Transformers se zamilovala do domů středomořského stylu, a tak si také jeden pořídila v srdci Hollywoodu. Filmová kráska odpočívá v posteli dělané pro princezny a kochá se jedinečným výhledem na Tichý oceán.

     

    Sexbomba Megan Fox odpočívá v posteli pro princezny.
    Autor: Profimedia.cz
  • 12.

    Madonna (47)

    Hvězda všech hvězd Madonna miluje New York. Ve velkém jablku si také pořídila obrovský byt přímo naproti Central Parku. Sídlo popové královny má šest ložnic a jednu z nejkrásnějších obývá samozřejmě hudební hvězda. Ta sní o své další velkolepé show v obrovské posteli a v zimě jí přitom plápolá oheň v krbu.

    Ložnice slavné popové královny Madonny.
    Autor: Profimedia.cz

     

  • 13.

    Beyoncé (34)

    To je ale štědrá dcerka! Božská Beyoncé se rozhodla darovat své matce Tině Knowles jedinečný dárek – obrovský dům ve francouzsko-italském stylu. Sídlo leží ve městě Houston a Tina se tak na rušné město může dívat z obrovské postele.

    Beyoncé je štědrá dcerka. Tenhle přepych věnovala své matce.
    Autor: Profimedia.cz

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy