Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragická nehoda na Žďársku: Zemřel otec a roční dítě, matka je zraněna

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: čad, ljš - 
8. října 2015
17:01

Obrovská rodinná tragédie, při níž vyhasly dva mladé životy. Při vážné dopravní nehodě na Žďársku ve čtvrtek na místě zemřel dvaadvacetiletý otec a roční dítě. Čtyřiadvacetiletá matka skončila s lehčím zraněním v nemocnici.

Patrně nepřiměřená rychlost a mokrá vozovka sehrála osudovou roli v tragické dopravní nehodě, ke které ve čtvrtek odpoledne došlo u obce Jámy na Žďársku. Na místě nehody ve vraku Peugeotu 406 zahynul řidič (22) a jeho dcera (1).

„Ve vozidle v tu chvíli cestovaly tři osoby,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková. Automobil nečekaně vyletěl před obcí ze silnice do pole. Děsivou nehodu přežila matka (24) dítěte, která v autě cestovala jako spolujezdkyně.

„O ženu se nyní v nemocnici stará policejní psycholog,“ dodala policejní mluvčí. Příčinu nehody na místě vyšetřují žďárští kriminalisté.

MiSaw ( 16. září 2016 12:55 )

 Proste furt budete jezdit jak prasata, kdyz nekde mate byt vstante si o hodinu driv lenosi ne chrapat do posrani a pak si myslet ze se z Vas na silnici svet pos..Chudak to dite zaplatilo za blbost ridice.

lobotom ( 21. října 2015 00:13 )

Na tom ale dost záleží. Pokud nehodu způsobil řidič-otec svou prasáckou jízdou, tak byla určitá šance, že to by to po něm zdědil. Darwin zafungoval. Pokud matka byla v pořádku, přežila, a udělá si nové dítě, snad s lepším genetickým základem.

jarunkapd ( 8. října 2015 21:01 )

Neřeším proč se tato trgédie stala,jen je mi velmi líto toho drobečka,který měl celý život před sebou.

honza54.. ( 8. října 2015 18:37 )

Tak nemůžou jezdit jako ču.ráci. Co budou dělat v zimě?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání