Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dramatická záchrana: Chodce srazila na přechodu tramvaj, zůstal pod ní zaklíněný

Autor: ljš - 
7. října 2015
12:59

Zřejmě spěchal a doplatil na to. Padesátiletého chodce srazila v pražských Řepích tramvaj a ten pod ní zůstal zaklíněný. Vyprostit ho museli až hasiči.

K nehodě došlo krátce před polednem v ulici Slánská v Řepích. Starší muž tam přecházel po přechodu přes koleje v době, kdy tudy projížděla tramvaj číslo 39. Ta ho bohužel srazila a chodec skončil v kolejišti.

Kolemjdoucí okamžitě přivolali záchranku a na místo dorazili také policisté a hasiči. Ti museli muže zpod tramvaje vytáhnout. Poté ho předali záchranářům. "Muž utrpěl velmi vážná zranění. Poté, co byl stabilizován a napojen na umělou plicní ventilaci, byl převezen na ARO motolské nemocnice," informovala mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Zatím není jasné, zda byl viníkem nehody právě zraněný muž. „Na místo vyrazili kolegové z oddělení dopravních nehod, kteří případ vyšetřují. Podle předběžných informací přecházel muž v době nehody po přechodu. Kdo byl ale viníkem nehody, odhalí až probíhající vyšetřování,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

lobotom ( 21. října 2015 00:33 )

Asi nějaká létající tramvaj. Vyletěla si na Slánskou srazit chodce, a i s ním se vrátila zpět na své koleje.

hofihofi ( 7. října 2015 22:13 )

Na tohle byl dobrej tram starej Krizik, pred kolama mel sipovitej smetak z brezovych vetvicek, pred nim dve late az ke kolejim, pakovy mechanismus, ktzery pri pohybu tech lati telem dozadu spadl smetak a ten to telo nepustil do kol a odsunul ho stranou

majojo ( 7. října 2015 21:59 )

Vy tam vidítě nějaký přechod? Já teda ne. Možná je tam někde cedulka: Zde je přechod, jestli to stihnete, přejděte.

hofihofi ( 7. října 2015 21:21 )

V tom pripade je otazka k cemu jsou prechody?

sores ( 7. října 2015 17:21 )

Řidiči budou stávkovat kvůli směšnému platu, dělají dobře, mít na hodinu 85,-Kč je sprostota! Pořád je zdražování a hlavně že politici sobě přejí, úředníkům budou opět přidávat o soudcích nemluvě ti dostanou také opět přidáno. Všichni máme stejné žaludky a chceme se mít slušně. U nás jsou boháči a chudáci, kde je střední vrstva???????????? Moje známá maká za 13tisíc a někdy musí i o víkendu. K tomu 2 děcka a je to na hranici bídy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání