Na Oční klinice Horní Počernice využíváme nejmodernější technologii ReLex Smile již více než 3 roky, provedli jsme více než 3600 operací a nezaznamenali jsme poruchu stability výsledku operace. Jsou zcela vyloučeny komplikace s lamelou, jako je tomu u LASIK technologií, kdy lamela s rohovkou již nikdy nesroste. Stejně tak nevzniká hypoinervace a suché oko.

Autor: Oční klinika Horní Počernice

Princip operace ReLex Smile spočívá v tom, že dioptrie jsou odstraněny vytvořením disku uvnitř rohovky, který je vyjmut laserem vytvořeným tunýlkem, bez narušení povrchu a stability rohovky. Zákrok je velmi rychlý a v rukou zkušeného operatéra maximálně šetrný a bezpečný. Často je možné např. sledování televize již několik hodin po operaci.

Operaci podstupují i naši zaměstnanci Oční kliniky Horní Počernice, včetně očních lékařů, ale i oční lékaři z jiných klinik ČR.

Autor: Oční klinika Horní Počernice

Nová technologie ReLex Smile, dostupná na Oční klinice Horní Počernice, Vám přináší nesrovnatelně vyšší bezpečnost, šetrnost a jistotu výsledku operace.  Při rozhodování podstoupit laserovou operaci se nerozhodujte podle ceny, ale ptejte se na další možnosti komplikací do budoucna. Nové technologie jsou vyvíjeny proto, abychom eliminovaly nedostatky předchozích.

Nosit brýle po dosažení dospělosti při krátkozrakosti a astigmatismu je dnes opravdu zbytečné.