Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pomáhat a vášnit! Fotka krásných policistů rozdivočila Češky

Kladno se má čím pochlubit. Trio fešáckých policajtů vyrazilo do služby a stovky žen do ulic. To bude pokut. Dojde i na pouta?
Kladno se má čím pochlubit. Trio fešáckých policajtů vyrazilo do služby a stovky žen do ulic. To bude pokut. Dojde i na pouta?  (Autor: Facebook.com)
Autor: lm, hra - 
5. října 2015
13:43

Tento snímek tří fešáků v uniformě rozdivočil na Facebooku tisíce žen. Vysmáté policisty na svém profilu v sobotu uveřejnil Týdeník Policie a okamžitě se strhla lavina pochvalných komentářů. 

Fotka ženy uchvátila natolik, že si v obdivných komentářích nebraly servítky. „Páni, to jsou krasavci. Wau. Od těch bych se nechala zatknout. Kde slouží, pojedu tam spáchat přestupek,“ reagovaly. „Kluci, teda pánové, provedu trestný čin. Pojďte mě zatknout,“ píše další z nich.

Ty odvážnější šly ve svých fantaziích ještě dál. „Já asi začnu jezdit rychle a bez pásů. Úplně to vidím, ruce na kapotu...,“ popustila uzdu fantazii Jana Š. Reagovaly dokonce i ženy policistky. „Ach jo, u nás na oddělení takové pěkné nemáme,“ svěřila se jedna z nich.

„Víme, odkud je hlídka? Chci je všechny a hned,“ napsala další fanynka. Blesk má nejen pro ni dobrou zprávu! Ukázalo se, že takto vysmátí policisté slouží v Kladně. Ten nejžádanější z nich, muž na snímku uprostřed, Tomáš Patyz, si dal tu práci a většinu obdivných komentářů ohodnotil palcem nahoru.

Pozdrav od čtenářů, klidný zbytek směny všem :-D

Posted by Týdeník Policie on Saturday, October 3, 2015

majojo ( 5. října 2015 18:52 )

Proboha, které chudinky tenhle sexuální uragán postihl? Kdybych vlezla do hospody a tohle tam sedělo, tak honem rychle vycouvám, neb je zaděláno namalér - tak kolem třiadvacáté hodiny odhaduju.

xindlceskej ( 5. října 2015 18:29 )

ty malá drzá česká buzničko splačená

bersimalinecka ( 5. října 2015 17:23 )

ti chalani jsou fakt k sežrání!!!!!

akko ( 5. října 2015 17:05 )

Je uplne jedno,jak kdo vypada...Byt policajtem je vec charakteru a schopnosti...Kdyz nesezenu praci,jdu k nim a vse je zachraneno... "Nic neumim,nic neznamenam...dejte mi uniformu,at muzu aspon neco delat"

katerina333 ( 5. října 2015 17:00 )

 Surfer: jsi ubohej!

Zobrazit celou diskusi