Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drama na ubytovně: Žena ubodala druha, nahá a celá od krve pak běhala po chodbě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
3. října 2015
15:49

V bytě ubytovny nedaleko centra Liberce zemřel v pátek násilnou smrtí muž, přivolaní policisté zadrželi zraněnou ženu. Podle svědků incidentu tu asi pětadvacetiletá žena ubodala svého partnera a pak nahá běhala po chodbě.

Násilný trestný čin se stal v pátek kolem 15:30. "Vykoukl jsem na chodbu a viděl jsem, jak běhá kompletně nahatá mladá holka celá od krve a devastuje tam zařízení. Všem nadávala, dobývala se do elektrického rozvaděče, chtěla vyhodit proud," řekl televizi Nova svědek události. Ten také přiznal, že po výstupu mladé ženy, dostal strach o svůj život. Žena prý kopala do dveří ostatní ubytovaných, kteří se před ní raději schovali.

Po příjezdu policie se žena zabarikádovala v pokoji s mrtvým druhem. Podle informací televize na policisty křičela, že je nechce vidět. Ti po opakovaných výzvách dveře vyrazili a ženu zadrželi. Zraněnou ji pak museli odvézt na chirurgii do liberecké nemocnice. "Je v současné době v policejní cele," uvedl policejní mluvčí Petr Kmínek. V případu ale nebyl zatím nikdo obviněn.

"Do pozdních nočních hodin prováděli kriminalisté důkladné ohledání místa činu a zajišťovali stopy a další důkazní materiál. V šetření pokračují také od dnešních časných ranních hodin," uvedl Kmínek.

Mluvčí ale odmítl uvést další informace. "Budou zveřejněny až po zjištění a potvrzení dalších skutečností," dodal. Násilný čin se podle informací ČTK stal v ubytovně, která se nachází na křižovatce Chrastavské a Truhlářské ulice.

ejvm1712 ( 4. října 2015 09:16 )

Chceš byt,dej dva miliony. Pro takový odpad ubytování je a bez milionků,že?

nojasne ( 4. října 2015 08:41 )

Jo dostala na sebe novýho chlapa, když ten starej chcípák nepřežil trochu erotiky s nožem.

karancita ( 3. října 2015 23:58 )

Nova aby někde nechyběla. A žena asi věděla, proč ho ubodala. Doufám jen, že do policejní cely jí dali něco na sebe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání