Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chlípný kněz znásilnil 12letou dívku a roky ji zneužíval. „Zničil mi celý život,“ řekla oběť před soudem

Slovenský kněz Anton Pavlíček zneužíval 12letou dívku a později s ní počal dítě.
Slovenský kněz Anton Pavlíček zneužíval 12letou dívku a později s ní počal dítě.  (Autor: Obec Nižné Ladičkovce)
Autor: lm - 
29. září 2015
21:00

Slovensko žije skandálem římskokatolického kněze, který zneužíval nezletilou dívku a má s ní dokonce 5letého syna. Zničil mi celý život, popsala nešťastná žena (26) pro slovenský deník Nový Čas.

Případ kněze Antona Pavlíčka se momentálně projednává před soudem. Začalo to ve dvanácti letech. Osahával mě, už když jsem poprvé přišla na faru. Po nějakém čase mě znásilnil. Bylo mi jen dvanáct. Sexuální styk pro mě byl ze začátku šok. Potom jsem to brala tak, že to tak asi má být, ale zraňovalo mě to, uvedla před soudem oběť chlípného faráře. 

Nezletilá dívka se prý postupně do kněze zamilovala. Kupoval mi všechno, co jsem chtěla. Dal mi klíče od fary. Mám s ním jednoho syna. Narodil se, když mi bylo dvacet let, řekla dále žena. S farářem udržovala poměr až do své svatby. Když se svěřila svému muži, tak jí došlo, že ji farář celou dobu zneužíval.

Kněz ale ženě nedal pokoj. Rozbíjelo nám to manželství. Muž nedokázal žít s farářem za zády. Musela jsem mu dávat syna, mám to určené,“ popisuje žena, které farář na syna musí platit výživné. Žena má prý dost důkazů, aby chlípného kněze usvědčila. O jejich vztahu prý navíc věděli i další kněží z fary. Ten farář mi zničil život! A teď ze sebe dělá neviňátko. Každý si na mě ukazuje prstem. Lidé napadají mě i mého syna. Nemůžu normálně žít, uvedla žena, která by se nejraději odstěhovala, ale nemůže si to dovolit.

Kněz je za své prohřešky od roku 2012 suspendovaný a momentálně pobírá invalidní důchod. Podle informací Nového Času momentálně žije s jinou družkou, se kterou má tři děti. Kněz se bude kvůli sexuálnímu zneužívání a znásilnění zpovídat před soudem, kde mu hrozí až 12 let za mřížemi. Duchovní se k případu odmítá vyjadřovat.

cinderella1 ( 1. října 2015 19:20 )

Je ji 26 let a ma s nim 5 leteho syna? Tak to se s nim musela mit asi skutecne moc dobre, tak na co si ted stezuje? Proc to neoznamila hned kdyz ji zacal zneuzivat? To vazne nechapu.

akko ( 30. září 2015 05:03 )

A takovou pakaz "poslouchaji" miliony lidi na celem svete...Miliony "vzdelancu",kteri jeste nepochopili,ze je vse jen vymyslene za ucelem "nicnedelani" a jen ziti na ucet jinych...A vira?...Vira je nejvetsi lez lidstva...A Buh?...Buh je zenskeho rodu a jmenuje se PRIRODA...Protoze vse kolem nas (stromy,zvirata,lidi...)"organizuje"....PRIRODA...

mandat ( 30. září 2015 01:22 )

Pakaz.Dal bych je vykastrovat.

Zobrazit celou diskusi