Za 22 hodin pobytu v Praze toho stihla tolik, jako někteří za týden. Od příletu v osm hodin ráno se až do noci nezastavila. Připravovala poslední věci na svůj charitativní večer a do toho stihla ještě dvě velká focení.

Například pro OK! Magazine, v rámci kterého se zastavila i v redakci Blesku! „Focení bylo se skvělým týmem a také rychlé, díky tomu jsem měla možnost se podívat i do vaší redakce,“ pochvalovala si Němcová.

A přestože byla v jednom kole a zápasila s časem, nebylo to pro ni žádné překvapení. „Letos v létě jsem poprvé po deseti letech strávila dva týdny na jednom místě, což bylo Los Angeles. Jinak jsem pořád minimálně jednou týdně někde na cestách,“ svěřila se kráska Blesku, která díky své energii a tomu, co všechno dokázala stihnout, působila jako přírodní úkaz. Prostě jako blesk, který projel Českem...

Přestože je Petra světově uznávaná topmodelka, nemá žádné hvězdné manýry. Skromné občerstvení během focení mluví za vše – voda, džusy (např. z granátového jablka), pár sušenek, ovoce a balené saláty a chuťovky z M&S.

Hektických 22 hodin v Praze

PÁTEK

8:00 přílet na pražské Letiště Václava Havla

9:00 odložení zavazadel u organizátorky Karolíny Bosákové

11:00 návštěva Blesku a focení pro OK! Magazine

14:00 módní focení v hotelu Boscolo Prague

15:00 dofocování pro OK! Magazine

16:00 přivítání Caroline Scheufele ze společnosti Chopard a výběr šperků na večer

17:00 líčení a oblékání na charitativní party

19:00 zahájení The Gala Dinner by Chopard

22:00 účast na Perrier Red Room Párty

SOBOTA

6:00 po krátkém spánku odlet z Prahy

Fotogalerie
8 fotografií