Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Předávání televizních cen Emmy: Kdo se přišel bavit a kdo zazářil na rudém koberci?

/
  • Kdo na předávání cen Emmy zazářil?
    21. září 2015 ● 15:28

    V neděli večer byly v Hollywoodu udíleny ceny Emmy. Sošku za nejlepší televizní seriál si odnesly Hry o trůny, které, jak známo, pobláznily celý svět. A celkově si odnesly sošek dvanáct. V pozadí však nezůstaly ani ostatní nominované seriály a zejména jejich tvůrci a herci. Podívejte se, kdo se staral o zábavu a kdo se uměl pořádně blýsknout na červeném koberci...

  • 1.

    Tracy Morgan

    Společenské akce v Americe, jako je předávání cen Emmy, se hemží nejrůznějšími celebritami, většími i menšími, a ty se chtějí před veřejností i samy před sebou ukázat v tom nejlepším. A také co nejlíp pobavit svoje herecké kolegy a celé publikum. Herec Tracy Morgan se toho chopil s chutí. A všem ukázal svůj sexy pupík...

    Tracy na rudém koberci laškoval.
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Jackie Cruz

    Mužskou část publika rozhodně nejvíc zaujala začínající televizní a seriálová hvězda Jackie Cruz. Ta totiž předvedla takový výstřih, že bylo těžké se jí dívat někam jinam.

    Jackie Cruz
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Sofia Vergara

    Jak být sexy, ví herečka Sofia Vergara, protože přišla v šatech, které dokonale obepínaly její ženské tvary, které jsou bezkonkurenční.

    Sofia Vergara
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Heidi Klum

    Modelka Heidi Klum se udílení cen Emmy účastní pravidelně a každý rok předvádí na svém těle skvosty. Jinak tomu nebylo ani letos. Oblékla žluté šaty, které dokonale podtrhly její ženskost.

    Heidi Klum
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Lady Gaga

    Překvapila také zpěvačka Lady GaGa. Místo jí oblíbeným výstředním modelům se svěřila do záhybů jednoduchých černých šatů, které odhalily její ruku a levý bok. Ten ukázal několik tetování, která si zpěvačka nechala udělat.

    Lady Gaga ukázala svá tetování.
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Peter Dinklage

    Tento malý velký muž se konečně dočkal vlastní ceny Emmy. Nejenom že seriál Hry o trůny, kde hraje velmi oblíbenou postavu Tyriona Lannistera, získal celkem dvanáct ocenění, jednu si odnesl i samotný herec a měl z ní zaslouženou radost.

    Peter Dinklage alias Tyrion Lannister
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Jon Hamm

    Herec ze seriálu Mad Men se s tím ve slavnostní večer příliš nemazal. Když ho vyhlásili jako nejlepšího herce, šel si pro cenu na pódium, ale úplně se vykašlal na schody. Pro svoji cenu se přímo vyšplhal a doplazil.

    Herec Jon Hamm se vykašlal na schody na pódium. Vylezl na něj přímo.
    Autor: Profimedia

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

heronik: Sexy pupík? Takových tu máme plné hospody. Inu, proti gustu...

(21. 09. 2015 16:33)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy