Romantický příběh muzikálu Osmý světadíl už dospěl k závěru a tóny nejlepších písní skupiny Elán utichly. Hledištěm se rozhostil potlesk a herci čekali, až zazní hudba obvyklého přídavku. Jenže tentokrát bylo vše jinak.

Na tento okamžik čekal Roman Tomeš, který se na něj připravoval už půl roku! Chvíle, kdy konečně požádá o ruku svou přítelkyni Míšu Doubravovou.

„Osmý světadíl jsem si nevybral náhodou, právě při něm jsme se s Míšou před pěti lety poznali a dodnes pro nás je srdeční záležitostí. Chystal jsem to půl roku. Měl jsem seznam jen skutečně několika málo lidí, kteří o mém plánu museli vědět z organizačních důvodů, jinak jsem se snažil, aby se nic nerozneslo. Nevěděli o tom ani kolegové, kteří v tu chvíli s námi stáli na jevišti...,“ vypráví o svých přípravách Roman.

Ten z ničeho nic předstoupil před svou lásku, klekl si na koleno a zeptal se, zda si ho vezme. Zaskočená Míša nejdřív nemohla popadnout dech, ale nakonec řekla své ano a divadlem se rozhostil bouřlivý aplaus ve stoje.

„Když najednou nezačala hrát hudba tam, kde by normálně měla, zprvu mě napadlo, že asi tentokrát vynecháváme závěrečný přídavek. Až jak přede mě Roman poklekl, tak mi všechno došlo. A pak už mám jen mlhu. To asi pochopí každá holka, kterou její kluk takhle překvapil. Prostě krásná tma před očima,“ vypráví o romantickém okamžiku budoucí nevěsta.

Míša a Roman jsou hereckými kolegy v pěti muzikálech. Na jevišti se setkávají v muzikálu Atlantida, Horečka sobotní noci, Mauglí, Osmý světadíl a Pomáda, která v prosinci zažije svůj comeback.

„Za ta léta jsme se už naučili neoddělovat pracovní život od soukromého, příjemně se nám prolínají," říká šťastná Míša.

Čerstvé snoubence teď čekají svatební přípravy, chtějí totiž stihnout svatbu do roka a do dne!

Video
Video se připravuje ...

Míšu Doubravovou požádal přítel o ruku přímo na jevišti. Divadlo Kalich

Fotogalerie
14 fotografií