Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Seskok padákem skončil na Orlickoústecku tragicky: Parašutistka zemřela

(Ilustrační foto) Smrtí parašutistky v sobotu odpoledne skončil seskok u Oldřichovic na Orlickoústecku.
(Ilustrační foto) Smrtí parašutistky v sobotu odpoledne skončil seskok u Oldřichovic na Orlickoústecku.  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: ČTK - 
19. září 2015
19:56

Smrtí parašutistky v sobotu odpoledne skončil seskok u Oldřichovic na Orlickoústecku. Není jasné, proč k tragédii došlo. Okolnosti nehody nyní vyšetřuje policie.

"Tragická nehoda byla nahlášena po 16:30 hodině, bližší informace zatím nebudeme s ohledem na pokračující vyšetřování sdělovat," uvedla pro ČTK mluvčí svitavské policie Hana Kaizarová.

Pouze uvedla, že letadlo, ze kterého parašutistka seskočila, startovalo z letiště v Ústí nad Orlicí.

V České republice se stane každoročně několik tragických nehod parašutistů, například letos v srpnu zemřel na letišti v Klatovech parašutista, kterému se neotevřel padák a spadl z půlkilometrové výšky.

Loni v dubnu zemřel u letiště Dlouhá Lhota na Příbramsku parašutista, kterému se při seskoku neotevřel padák, loni v srpnu se zabil při skoku z rogala na padáku známý base jumper Martin Trdla, který se pokoušel přeletět vrchol Sněžky.

 

 

 

stoupa066 ( 20. září 2015 22:01 )

Tak jinak. Tady jsi silák. Napiš mně adresu já dojedu a pokecáme o tom. OK? Uvidíme jak budeš silný při tom pohovoru.

konecny.skydiver ( 20. září 2015 18:26 )

For "petrmetr": Ty Hňupe, hodnotíš člověka, kterého vůbec neznáš a o kterém ani nic nevíš. Sereš se do sportu, o kterém nemáš ani ánung a děláš ze sebe toho nejpovolenějšího. Sám by jsi se na tu stupačku na letadle, zevnitř ani nepodíval, natož aby jsi z ní skočil, tak sklapni, strč si hlavu do vlastní ***e a vzdej holt člověku, který v sobě našel tolik odvahy, že skočil. Ne proto, aby si něco dokazoval, ale proto, že dělal to, co ho bavilo a co měl rád. Ubožáci jako Ty, těmto lidem, nesahají ani po kotníky.

stoupa066 ( 20. září 2015 13:15 )

To co se stalo je neštěstí. Ano dokazovala si ve 40letech že na to má. Že to není buchta od plotny a gaučovej povaleč. A co jste dokázal Vy? Pindat na fórech a plácat bludy. Válet se na gauči a závidět ostatním že si dokazují že ještě k něčemu jsou. A do které kategorie "jsou soukromně všichni něčím" se řadíte Vy? Asi zřejmě blbové,rozkrádači a hlavně závistivce a hubouplácači.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání