Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tyto herečky oslavily 60, ale stále jsou k nakousnutí: Jaký mají recept na mládí?

/
  • Šedesátnice, které nestárnou, prozradily recept na krásu.
    18. září 2015 ● 19:11

    Při pohledu na nestárnoucí Simonu Stašovou, Janu Švandovou nebo Zuzanu Bubílkovou by jen těžko někdo hádal, že tyto dámy už oslavily šedesátku. Na jejich vzhledu to není vůbec poznat. Jako by všechny našly recept na mládí...

  • 1.

    Simona Stašová (60) - herečka

    Šedesát svíček sfoukla letos v březnu, ale nikdy nevypadala lépe. Jejím zázračným elixírem je přírodní kosmetika. „Od pětapadesáti si nechávám obličej hýčkat. Jednou za čtrnáct dní se mi starají o pleť odborníci. Trošičku mi vyklepou ty moje pytlíky pod očima, já u toho většinou usnu,“ svěřila se Stašová magazínu Ona Dnes.

    K tomu pravidelně cvičí alespoň 20 minut denně, převážně na břišní svaly. „A potom také papám na klouby a kosti dvě kapsle denně rybího tuku z norského lososa,“ dodala herečka.

    Simona Stašová
    Autor: herminapress.cz

  • 2.

    Jana Švandová (68) - herečka

    Jana ví, že bez krémů a jiných produktů by se v tomto věku její pleť neobešla. Plastikám se vyhýbá, ale na vypnutou kůži má vlastní recept.

    Jednou jsme s kamarádkou, která žije ve Spojených státech probíraly, že si koupila krém na obličej z pánské předkožky. A protože já musím všechno vždycky vyzkoušet, tak jsem si to koupila taky. Pak jsem se namazala tím krémem a šla spát. A přišel manžel a ptal se: Miláčku, co to tady tak strašně smrdí? Tak jsem po pravdě odpověděla, že to jsem já,“ přiznala Švandová před dvěma lety v Show Jana Krause.

    Jana Švandová
    Autor: herminapress.cz

  • 3.

    Zuzana Bubílková (63) - moderátorka

    Vrásky se obloukem vyhnuly také novinářce a moderátorce Zuzaně Bubílkové. Na její tváři se nepodepsala ani zákeřná rakovina štítné žlázy, se kterou před lety bojovala. Překonala ji i bez agresivních chemoterapií, které odmítla poté, když viděla, jak u nich trpěl její největší parťák Miloslav Šimek (†63). Jejím receptem na krásu je smích a chuť žít.

    Zuzana Bubílková
    Autor: herminapress.cz

  • 4.

    Jana Paulová (60) - herečka

    Jejím zaručeným receptem na krásu jsou krémy a pravidelný pohyb.

    „Mažu se pravidelně krémy, docela zdravě žiju, v létě jezdím na kole, chodím po horách a piju hodně vody. To je asi tak jediné. Co se týká váhy, z velké části za to mohu poděkovat genetice. Mojí výhodou je, že moc netloustnu, váha mi občas ulítne, ale tak maximálně o pět kilo. Hodně je ale můj vzhled ovlivněn tím, že se snažím být co nejvíce času pozitivně naladěná,“ prozradila Jana Paulová.

    Jana Paulová
    Autor: herminapress.cz

  • 5.

    Eliška Balzerová (66) - herečka

    Z plastických operací má Eliška Balzerová hrůzu, proto dává stárnutí volný průběh. A aby skryla vrásky, které se v jejím věku nevyhnou žádné ženě, tráví mnoho času v maskérně.

    „Mám spoustu práce a jsem pořád mezi lidmi. Já třeba nestíhám ani smýt šminky, jak často hraju. To se pak člověk cítí hned mladší. Ale když se mě vždycky někdo takhle zeptá, jak to dělám, že vypadám tak dobře, odpovídám takto: jsem pořád delší dobu v maskérně,“ prozradila se smíchem svůj recept.

    Eliška Balzerová
    Autor: herminapress.cz

  • 6.

    Petra Janů (62) - zpěvačka

    Její postavu ji závidí kdejaká třicítka, ale zadarmo luxusní křivky Petra Janů také nemá. „On to nikdo nechce slyšet, ale je to jen o tom, málo jíst a hodně cvičit. Ráno jím jogurt s pečivem, od poledne už úplně vynechávám ovoce a k večeři si dávám jen salát. Třikrát týdně je třeba minimálně hodinu cvičit. A když někam cestuji, tak si většinou dělám jídlo do krabičky s sebou, protože to, co se prodává na benzínkách, je pro mě naprosto nestravitelné,“ svěřila se.

    Petra Janů
    Autor: Pavel Machan

  • 7.

    Hana Maciuchová (69) - herečka


    Jako jedna z mála si nedělá se stárnutím absolutně žádnou hlavu. Hana Maciuchová bere život s humorem a všemu nechává volný průběh, tedy i svému stárnutí. Za svůj mladistvý vzhled tedy může děkovat genům. Na blížící se 70 totiž skutečně nevypadá.

    Hana Maciuchová
    Autor: herminapress.cz

    Fotogalerie
    10 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

majojo: Od kdy je Bubílková herečka?

(14. 04. 2016 15:57)

sores: Nechtěla bych je vidět večer když si umyjí obličej a ukážou kxicht,brrr.Jediné co si drží a je záslužné že z nich nejsou tlustá p.rasata jako u jiných v tomto věku. To klobouk dolů.

(20. 09. 2015 14:40)

hermanka: Bobo nebo jak se ji říká vypadá na 70

(19. 09. 2015 22:01)

xaria: blesk si myslí, že jsme asi uplně pitomí, Švandová je manželka plastického chirurga, a Stašová se netají tím, že je samá plastika stejně jako Bohdalová, kde je to už spíš směšné, takže až obyčejné české ženy budou mít dost peněz na botox, dermální výplně, a chirurgické zákroky, tak mužou vypadat možná jeste lépe,

(18. 09. 2015 21:16)

teufel: Ale jo, vypadají vcelku solidně, ale věčné mládí si přece jen představuji poněkud jinak.

(18. 09. 2015 20:22)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy