Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Michal neunesl rozchod: Expřítelkyni znásilnil, vydíral ji vraždou brášky!

Autor: uá - 
4. září 2015
13:03

Svou přítelkyni Terezu (17) znásilnil a jejího bratra (13) málem uškrtil Michal B. (20) z Klášterce. Policisté ho včera obvinili z pokusu o vraždu, znásilnění a porušování domovní svobody. V pátek bude soud rozhodovat o jeho vazbě.

Studentka gymnázia Tereza byla přitom prý Michalovou první velkou láskou. Chodili spolu rok a půl, žili společně u jeho rodičů v Klášterci. Zlom nastal ve chvíli, kdy se osamostatnili a společně se odstěhovali do Chomutova. Blesk hovořil s rodiči zadrženého mladíka, kteří si hrůzný čin, z něhož je obviněn, nedokážou vysvětlit.

„V červenci oslavil narozeniny. Krátce po tom se prý ona vyspala s nějakým starším mužem, proto se rozešli,“ řekli zdrcení rodiče. Proč čerstvě vyučený automechanik napadl bratra své bývalé milé, nechápou prý už vůbec. „Vždycky dobře vycházeli, dokonce tu byl týden na prázdninách,“ kroutili nevěřícně hlavou.

Co se osudného 1. září v bytě v Chomutově, kde Tereza žila, stalo, prý nevědí. „Ani policie nám nic neřekla. Už je plnoletý, takže ani nemusí. V noci na 2. září nebyl doma. Přišel až další den. Řekli jsme mu, že ho hledala policie. Osprchoval se a šel se sám přihlásit,“ popsali.

Chlapce škrtil až do bezvědomí

Podle informací Blesku přišel Michal B. do bytu v Chomutově, kde jeho bývalá přítelkyně Tereza žila. Napadl jejího bratra, kterého údajně škrtil až do bezvědomí. Dožadoval se přitom, aby dívka okamžitě přišla domů. Když dorazila, znásilnil ji. Pak prohlásil, že jde spáchat sebevraždu, protože je mu už všechno jedno. Policisté a hasiči se psy ho hledali dva dny.

czechgirl ( 9. října 2015 11:33 )

Tohle je vážně úsměvné. V tuto chvíli se nechci nijak zastávat či dokonce obhajovat Míšu ALE... VY, vy všichni co o těchto případech nic nevíte a jen urážlivě komentujete a vyjadřujete se k těmto činům jste jen banda ovcí. Tyto bulváry jako je Blesk a další podobné, napíšou cokoliv jen aby měli čtenáře a to vím z vlastní zkušenosti. Nevím jak je to u Míši. Znala jsem ho když byl mladší a byl to slušný a hodný kluk. Může být pravda to co udělal ale jste hloupý vy, když věříte všemu co bulvár napíše či v televizi řeknou. Jestli to Michal udělal je smutné že to člověk dokáže takovou věc udělat. A pokud je pravda, že se šel sám přihlásit, řekla bych, že si to vše uvědomil. Jen říkám .. né vše co si přečtete nebo Vám někdo poví, je pravda.

hulimihoukolen ( 4. září 2015 18:17 )

To jo.. ale pak se to s věkem srovná a nakonec... peetcha zustane peetchou.

sores ( 4. září 2015 15:20 )

Člověk se přírodě nepovedl, to je jasné, ale samec už vůbec néééé! Dělají války, rvou se, znásilňují atd. Přemýšlí p.tákem a to je konec.Kluk do 20 let by vůbec neměl chodit s holkama, je to ještě polodítě po psychické a vývojové stránce.Takto nám to bylo řečeno ve škole při přednášce.Děvčata jsou o 4 roky vývojově prý dopředu oproti stejně starým klukům.Je v tom kus pravdy.

vosavopruz ( 4. září 2015 15:02 )

Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой; Выходила на берег Катюша, На высокий берег, на крутой. Выходила на берег Катюша, На высокий берег, на крутой.

1pravda1 ( 4. září 2015 14:55 )

Takže psychopat, málem uškrtil jejího bratra, jí znásilnil, no holka můžeš být ráda, že tě nepolil kyselinou, to bys měla navždy!!! Holky dejte od toho šílence ruce pryč, škrtit třináctiletého do bezvědomí, to už musí být narušený člověk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání