Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Válka v rodině Kramných: Rodičům už zbyl jen Petr, dcera s nimi nemluví

Autor: ljš, et - 
4. září 2015
05:02

Těšili se, jak si budou v důchodu užívat vnuček, všechno je ale nakonec jinak. Rodiče Petra Kramného už kromě syna, který sedí ve vazbě, nemají nikoho. Po smrti Moniky a Klárky nevídají ani svou druhou vnučku, dcera Lenka s nimi totiž přerušila veškeré styky.

Že mezi rodiči Petra Kramného a jeho sestrou Lenkou panuje nenávist, bylo jasné už u soudu. Tam Irena Rychlá dokonce přiznala, že svou dceru nazvala sv*ní.

Na její adresu se před začátkem druhé části procesu rozpovídala v rozhovoru pro časopis Reflex. „My jsme neztratili jen vnučku a druhou dceru, protože Monika pro mě byla jako dcera. Já jsem ztratila obě dcery. A vlastně obě vnučky, protože Lenka k nám už svou dcerku ani neposílá. Nevídáme ji. Píšu jí, volám, ale neodpovídá mi,“ přiznala.

„Nevím, proč to všechno Lenka dělá. Nevím, jak se bude moct podívat Peťovi do očí, až to všechno skončí. Protože on to neudělal,“ pokračovala Irena Rychlá. To její manžel Karel, nevlastní otec obou sourozenců, má jasno, podle něj jsou za postojem Lenky peníze, které ji prý vždycky zajímaly nejvíc. Oba se ale shodli na tom, že se jejich dcera spolčila s Moničiným bratrem Radmilem.

Irena Rychlá je skálopevně přesvědčená, že její syn nevraždil, a u soudu proti němu podle ní nezazněl jediný důkaz. Tvrdí, že by na něm navíc poznala, kdyby nemluvil pravdu. V takovém případě by ho prý rozhodně nehájili.

Lenka se nijak netají tím, že zpočátku bratrovi věřila a snažila se mu pomoct. Zprostředkovala mu například kontakt s médii, když byl ještě v Egyptě. Obrat ve svém smýšlení vysvětlila u soudu tím, že se jí otevřely oči, když viděla, jak se její bratr po smrti manželky a dcery chová. „Řekla jsem mu z očí do očí, že mu nevěřím,“ uvedla.

jojone ( 4. září 2015 21:57 )

ZA CO TĚ BLOKLI ? RASYSMUS FAŠISMUS SEXISMUS ??

jojone ( 4. září 2015 21:54 )

ty kun..huto, nepindej, gramatyka se učý jynde, blbko, tu nejsme ve škole

kobylai ( 4. září 2015 19:43 )

Už jsem se poblil jako kobyl

setroseuros ( 4. září 2015 19:21 )

Sheila 16 : ty si jiste baba Kramna!

kunhuta. ( 4. září 2015 19:18 )

Vpořádku, hlavně tu neříhej.

Zobrazit celou diskusi