Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladíci se předváděli ve vytuněném autě: Utopili ho v potoce

Auto se vřítilo do potoka, mladíci stihli naštěstí vyskočit
Auto se vřítilo do potoka, mladíci stihli naštěstí vyskočit  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: ljš - 
3. září 2015
10:04

Málem zabili sebe i dva nevinné lidi! Trojice mladíků, z nichž jeden nebyl ještě ani plnoletý, zřejmě u Lázní Bohdaneč na Pardubicku zkoušela, co jejich auto dokáže. Ve vysoké rychlosti ale na mokré vozovce nezvládli řízení a auto skončilo v potoce. Dva muži, kteří zde chytali ryby, unikli smrti jen o vlásek.

K nehodě došlo kolem sedmé hodiny večer. Podle svědků, které oslovila televize Nova, mladíci ve věku 16 a 19 let v nebezpečném úseku překročili rychlost o nejméně padesát kilometrů v hodině. Když viděli, že se jejich vozidlo řítí do Opatovického kanálu, otevřeli dveře a naštěstí stačili vyskočit.

Auto pak skončilo zcela pod vodou. Jen zázrakem nesmetlo dva rybáře, kteří v místě v tu chvíli stáli. "Na místo vyjeli potápěči i hasičský jeřáb. Potápěči vyvázali potopený automobil a vyzvedli ho pomocí jeřábu zpět na vozovku. Hasiči poté předali místo policistům k vyšetření celé události a v 21.04 hodin se vrátili zpět na stanici," uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Přivolaní policisté podrobili řidiče dechové zkoušce, která neprokázala požití alkoholu. I tak ale bude mít co vysvětlovat.

moiaza ( 3. září 2015 11:54 )

 Spíše měli vytuněné hlavy.

ruudazvostravy ( 3. září 2015 10:22 )

 Nó a týdle dva ko*koti bi potřebovaly tejť akonrát vitůnit ekstra každej zvlášť pjekně ripák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání