Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté pátrali po sebevrahovi: Předtím znásilnil svou bývalku, jejího malého bratra málem zabil

Autor: uá - 
2. září 2015
21:59

Svou bývalou přítelkyni brutálně znásilnil Michal B. (20) z Klášterce. Jejího bratra (13) málem zabil. Policisté po něm včera pátrali, protože hrozil sebevraždou. Nakonec se na policii přihlásil sám.

Mladík prý přišel za dívkou do bytu v Chomutově. Podle informací Blesku mu otevřel její bratr (13), kterého hned ve dveřích napadl. Škrtil ho a řval, že ho zabije, pokud jeho bývalá milá nepřijde hned domů. Chlapce prý škrtil až do bezvědomí. Dívku, která mezitím přiběhla, pak brutálně znásilnil. Po činu prohlásil, že se jde oběsit, že je mu už všechno jedno. Policisté proto včera rozjeli rozsáhlou pátrací akci. Ukončili ji poté, co se mladík sám přihlásil na policii.

Policejní mluvčí Alena Bartošová zatím pouze potvrdila, že mladíka podezírají ze závažného násilného trestného činu. „Vzhledem k tomu, že vyšetřování teprve začalo, nemůžeme poskytnout více informací,“ uvedla.

Video Policisté a hasiči vyrážejí na pátrací akci po sebevrahovi, který předtím znásilnil svou ex a jejího bratra málem zabil - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

nojasne ( 7. září 2015 12:23 )

To je tak, když někdo neví, co chce. Tak zkouší škrtit, jebbat, věšet se, prostě hledá svou cestu, v krimu toho zažije ještě dost na to, aby našel sám sebe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání