Že by náhoda? Nebo cílená propagace soutěže krásy?  „Koukal jsem na FB a narazil na tento odkaz. Je to soutěž Miss Face, kde je ředitelkou Taťána Makarenko, a myslím si, že to dělá velice dobře. A navíc má přítele hokejistu a to je další velké plus. Tak jí pojďme pomoci, ať vyhraje ta nejhezčí. Stačí hlasovat pro dívku, která se vám líbí nejvíce. Je nás v Hokejové rodině strašně moc, a tak soutěž můžeme hodně ovlivnit. Dokonce bych řekl, že vítězku můžeme nazvat Miss Hokejová rodina, jestli budeme hlasovat všichni. Děkuji. Docela mě zajímá, jaké dívky se líbí mým fanouškům,“ napsal Jaromír Jágr na svůj Facebook, který má úctyhodných 649 tisíc fanoušků!

Video
Video se připravuje ...

Kovandová, co spala u Jágra, v erotické show: Jarda je stařec! Petr Macek, Petr Soukup, Thomas Kruchina

„Vůbec jsem o tom nevěděla. Taky mě to hodně překvapilo, že Jaromír napsal o soutěži,“ řekla Super.cz Kovandová. Hokejista ale nepřekvapil jenom ji. Nečekala to ani organizátorka soutěže Táňa Makarenko, která se s Jágrem vůbec nezná.

Kovandová se bude snažit soutěžícím dívkám předat své zkušenosti ze světa modelingu, šoubyznysu. Na soustředění v Bulharsku, kam v úterý ráno odletěla, je bude také učit chodit po mole a další věci, které by se jim jako budoucím modelkám mohly hodit.

Fotogalerie
9 fotografií