Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To jsou ale krasavice, že? Nachytali jsme vás: Tyhle dámy bývaly muži!

/
  • Tyhle krasavice kdysi bývaly muži
    30. srpna 2015 ● 07:00

    Plastičtí chirurgové a práce hormonálních přípravků dokáží zázraky. Konečně se dostáváme do doby, kdy transsexuálové mohou být sami sebou a nebudou pro smích svému okolí. Z mužů se pod rukama zkušených lékařů stávají krásné ženy, u kterých byste jejich minulost rozhodně nepoznali.

  • 1.

    Inès Rau

    Inès Rau je pětadvacetiletá modelka z Paříže. Ve světě je známá především pořádně sexy fotografiemi se supermodelem Tysonem Beckfordem. Proměnou prošla mezi 16. a 18. rokem, své tělo ale milovala už předtím.

    Inès Rau
    Autor: Instagram

  • 2.

    Janet Mock

    Janet Mock, dvaatřicetiletá americká spisovatelka a reportérka, se narodila na Havaji. Od šestnácti let pracovala, tehdy ještě jako chlapec, jako prostitutka. V současnosti žije v New Yorku se svým snoubencem.

    Janet Mock
    Autor: Instagram

  • 3.

    Geena Rocero

    Geena Rocero se narodila před jedenatřiceti lety na Filipínách. Už v patnácti se účastnila soutěží krásy, po přestěhování do Spojených států se stala modelkou. Dvanáct let byla topmodelkou jedné velké agentury – fotila především fotky v plavkách.

    Geena Rocero
    Autor: Instagram

  • 4.

    Carmen Carrera

    Carmen Carrera patří mezi nejúspěšnější transsexuální modelky. Je jí třicet let a podobně jako ostatní transsexuálové je velkou obhájkyní rovných práv pro všechny lidi nehledě na pohlaví nebo sexuální preference. Poprvé se objevila v reality TV.

    Carmen Carrera
    Autor: Instagram

  • 5.

    Candis Cayne

    Candis Cayne je nejstarší z námi zmíněných trans modelek – v pondělí oslaví čtyřiačtyřicáté narozeniny. Až v šestadvaceti zjistila, co to znamená být transsexuální, do té doby se živila jako tanečník v newyorských klubech. Po roce 2007 se začala objevovat i mnohých seriálech.

    Candis Cayne
    Autor: Instagram


Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 22

zkzkz:

(30. 08. 2015 14:56)

zkzkz:

(30. 08. 2015 14:54)

ruudazvostravy:  Tý býku,tak to tady f tý dyskůzy určitě ani jeden čů*rák nevostane suchej.

(30. 08. 2015 13:22)

ninga: ty bys šla jako první, blbko

(30. 08. 2015 13:13)

nojasne: Aha, takže tady prasárny kritizuješ, ale když ti za to někdo zaplatí, tak to s klidem uděláš. To je jako když barman z gay klubu prohlásí zas.ran.ý bu.z.ny.

(30. 08. 2015 11:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy