Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rumunský znásilňovač řádil v Praze: Jeho nahou oběť našli na ulici

Dívku v Praze znásilnil rumunský bezdomovec: Policie hledá svědky, kteří dívce pomohli (ilustrační foto)
Dívku v Praze znásilnil rumunský bezdomovec: Policie hledá svědky, kteří dívce pomohli (ilustrační foto)  (Autor: Blesk - David Malík, PČR)
Autor: dce - 
27. srpna 2015
11:14

Bezdomovec z Rumunska znásilnil teprve dvaadvacetiletou dívku. A to přímo pod mostem jen kousek od Hlavního nádraží. Když násilníkovi utekla, byla nahá a potřebovala pomoc. Té se jí dostalo od dvou mužů, kteří jeli kolem - oba svědky teď hledá policie.

"Třiatřicetiletý muž okolo půlnoci přivedl dvaadvacetiletou dívku, se kterou se před tím seznámil na náměstí Republiky. Podle výpovědi dívky ji muž následně povalil na matraci a vykonal na ní proti její vůli soulož, a to i přes její aktivní obranu," uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. 

Dívce se chvíli po znásilnění zpod mostu mezi ulicemi Seifertova a Husitská podařilo utéct, byla ovšem nahá. Na ulici se snažila vyhledat pomoc a zastavili jí dva muži v projíždějícím autě. Nabídli jí odvoz a poskytli jí triko a kalhoty.

Vysadili ji na policejní stanici a sami odjeli. Policie po nich jako po svědcích trestného činu nyní pátrá. "Podle poškozené se jednalo o dva muže, kteří mluvili česky a jeden z nich měl blonďaté vlasy. Druhý byl silnější postavy a měl hnědé vlasy. Vozidlo, kterým jeli, bylo tmavé barvy ve čtyřdveřovém provedení, pravděpodobně značky Fiat," dodal Daněk.

Policistům se ještě té noci ovšem podařilo zadržet pachatele – jde o bezdomovce z Rumunska. Nyní mu za trestný čin znásilnění hrozí až deset let, stíhán je vazebně.

trhnisinadledvinkou ( 27. srpna 2015 12:19 )

dívka je zřejmě lehce dementní, když po seznámení s nějakým rumunským bezdomovcem a nechá se pozvat pod most

moiaza ( 27. srpna 2015 11:27 )

 Kuš, to jsem se lekl. Já myslel že to byl zas nějaký komunista. Přinejmenším Ransdorf.Komunisté můžou přece za všechno. Za Havla, za Klause, za dluhy, za korupci.........Určitě i za průjem některých diskutujících.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání