Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poprava kameramana v přímém přenosu byla odplata: Vraha natočil, když dostal vyhazov!

Autor: shp - 
28. srpna 2015
21:28

Na usměvavého kameramana Adama Warda (†27) měl vraždící moderátor spadeno celé dva roky! Vestera Lee Flanagana (†41), který vystupoval pod jménem Bryce Williams, totiž natočil, když dostal vyhazov z televize WDBJ a popadl ho záchvat hněvu. Jako pomstu popravil Flanagan Warda v přímém přenosu. Zároveň s ním zastřelil ve Virginii i reportérku Alison Parker (†24).

Po dvojnásobné vraždě v živém vysílání, která šokovala celý svět a nejvíce 40 tisíc diváků stanice WDBJ, která ho vysílala přímo, vyplouvá na povrch, jak moc byl Flanagan zamindrákovaný a nevyrovnaný jedinec.

V roce 2013 dostal padáka a dostal hysterický záchvat. Řval na všechny strany, až na něj zaměstnanci WDBJ zavolali policii, která ho vyvedla z budovy ven. Veškeré divadlo natočil jeho kolega Ward a Flanagan to moc dobře věděl.

Když šel vraždit, údajně kvůli rasovému a sexistickému ponižování, vybral si záměrně jeho. To on zaznamenal jeho potupu a v bývalé práci pak jeho psychické i pracovní selhání viděli úplně všichni.

Pořád hrál na kartu s rasismem,“ tvrdí podle Daily Mailu vrahovi bývalí kolegové. Flanagan se totiž neustále oháněl tím, že je v práci diskriminován kvůli barvě pleti a homosexuální orientaci, když se mu něco nepovedlo. „Producent mě nazval opicí,“ tvrdil v roce 1999.

Video  Takhle viděl vrah své oběti: Natočil novináře před smrtí  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi