Když v rodinách převezmou otěže vyměněné manželky, nestačí se Květa divit. Nejenže ji Veronika vytáhne na lekci skupinového cvičení, ale ještě má speciální přání. „Chci, aby ses namalovala, sehnala delší účes, vzala si šaty, samozřejmě podpatky, a půjdeme ven!“ rozkazuje Veronika zvesela, netušíc, co to pro drsňačku s blonďatým čírem a vyholenými skráněmi znamená.

„To po mně nemůžeš chtít. To je nesplnitelné přání. To je, jako bych po tobě chtěla, aby ses ostříhala dohola. Jsem v šoku, musím to rozdýchat,“ zdráhá se Květa poslechnout. „Nevím, co ti na to říct, ale… Slibuju ale, že o tom budu přemýšlet,“ hraje o čas.

Veronika se jí po chvíli přijde se slzami omluvit. „Nechtěla jsem tě ranit...“ Nakonec se Květa do dlouhých šatů, paruky a podpatků oblékne. Uvidíte už dnes večer na TV Nova!

Žádost o ruku

Zatímco lesbičky se milují a jejich vztah je pevný, Veronika je přesvědčená, že soužití s Tondou (34) musí skončit. „Bude nejlepší, když odjede zpět na Slovensko,“ pláče.

Jenže během těch pár dní si Tonda uvědomí, jak moc Veroniku miluje, a ještě před kamerami ji požádá o roku! Veronika prsten přijímá se slovy, že na lásce budou muset ale zapracovat.

Fotogalerie
6 fotografií