Jaké je tedy řešení?

Řešení téměř všech těchto problémů nabízí uzavřený areál Relax park Modrá Stodola v Horoměřicích, které se nacházejí v těsné blízkosti Prahy, přesněji mezinárodního letiště V. Havla v Ruzyni, snadno dostupný z rychlostního okruhu R 7 Brno – Praha – Chomutov i v dosahu MDH.

Zahraniční hosté se dostanou do hotelu velmi snadno hotelovou dopravou případně taxi službou, hosté z ostatních částí republiky bez bloudění Prahou krátkým odbočením z dálničního okruhu zaparkují přímo na velkém parkovišti v areálu, ostatní metrem a návazně MHD. Všichni se mohou v pohodlí ubytovat v moderně řešeném čtyřhvězdičkovém hotelu s prostornými koupelnami, upravit se, zrelaxovat v hotelovém privátním wellness centru a v klidu připravit na samotný svatební obřad.

Autor: Modrá Stodola

Nechte se hýčkat!

Vizážisté a kadeřníci připraví nevěstu i ženicha na jeden z nejkrásnějších dnů v prostorech beauty centra, floristé vyzdobí prostory zahrady, svatební oblouk i restauraci.  A vše může začít…

Poskytované služby jsou šité na míru všem přáním a potřebám tak aby „velký den“ byl nezapomenutelný pro novomanžele i jejich hosty. 

Autor: Modrá Stodola

Stylový prostor restaurace v kamenné stodole s barem a funkčním krbem nabízí dvě patra s možností propojení na venkovní krytou terasu s grilem, sál zaručující maximální soukromí pro slavnostní svatební oběd je možné propojit s lobby hotelu.

Tým zkušených kuchařů připraví skvělé svatební menu pro novomanželský oběd, rautové občerstvení nebo grill party na venkovních terasách a zahradě v areálu. Vyhlášené, vyzrálé maso mladých býčků ABERDEEN ANGUS z vlastní zrárny je dokonalým „bonbónkem" každého menu.

Užijte si svatební den se vším všudy!

Z každé svatby si učastníci odnáší i vzpomínku na zábavu, která je její součástí. Je prima, když se propojí zábava hostů všech generací a baví se malí, mladí i ti dříve narození pospolu. To jde na bowlingu, při petangue, crocketu .

A co by to bylo za svatbu, kdyby se jí neúčastnily neposedné děti, o které se postarají profesionálky z mateřské školky na dětském hřišti s houpačkami a skluzavkou, v dětském koutku nebo v lanovém centru na zahradě areálu.

 

Autor: Modrá Stodola

Není lepší prožít svatbu v pohodě s blízkými a příteli než se stresovat?

Pokud s tímto názorem souhlasíte, určitě navštivte web http://www.modrastodola.cz/ a přesvědčte se sami!