Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívku z Liberce se pokusil nad ránem znásilnit: Nepoznáte ho na videu?

Nepoznáte útočníka, který se pokusil znásilnit v Liberci mladou dívku?
 (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
20. srpna 2015
16:44

Na teprve dvaadvacetiletou dívku si násilník počkal nad ránem v Liberci. Sobotní ráno se jí tak nepříjemně navždy vryje do paměti - muž, který ji napadl, ji chtěl pravděpodobně znásilnit! Ale natočila ho průmyslová kamera - neznáte ho?

Bylo osmého srpna asi čtyři hodiny ráno, když se dvaadvacetiletá dívka vracela z práce domů. Jen kousek od svého bydliště za sebou zaslechla podezřelé zvuky. "Když se otočila, objevil se za ní neznámý muž. Přidala proto do kroku, muž byl ale rychlejší, uchopil ji zezadu za rameno a začal ji osahávat na intimních místech," uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Dívka muže pohotově udeřila mobilním telefonem do obličeje, čímž jeho útok na chvíli odrazila. Podařilo se jí utéct až domů, útočník ale ještě dlouho obcházel před domem. Celou věc musela nahlásit matka dívky, která byla příliš otřesená na to, aby zavolala na policii sama.

"Podle informací od dívky se mělo jednat o muže ve věku kolem 28 let s tmavými rozcuchanými vlasy, vysokého zhruba 175 centimetrů. Na sobě měl volné kraťasy s reflexními obrázky a tričko," popsala útočníka mluvčí. Muže také zachytily průmyslové kamery - neznáte ho?

Video Nepoznáte útočníka, který se pokusil znásilnit v Liberci mladou dívku? - Policie ČR
Video se připravuje ...

naidka ( 20. srpna 2015 19:17 )

Kdo to by? Cigán černý cigán.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání