Nora Mojsejová se proslavila pořadem „Šéfka“, kde radila začínajícím podnikatelům, jak uspět. Zatímco jiným radila, sama své podnikání zničila. Třináct měsíců seděla ve vazbě po obžalování z daňových úniků. Ty činily až 40 milionů. Mimo to se s ní soudí František Kabrheľ, známý jako Versace, o 850 000 eur, které jí měl půjčit. Nora Mojsejová si myslí, že právě on má na ni spadeno.

Na začátku roku 2015 neznámý pachatel hodil do butiku Mojsejové v centru Košic zápalnou lahev, která ho celý zničila. Další napadení se odehrálo na konci května. Tehdy žhář zaútočil na dům sestry Eriky. I na něj byla hozena zápalná lahev. V srpnu na sestřin dům někdo hodil granát.

Terčem útoku se ve středu večer stal i exmanžel Branislav Mojsej. Před jeho bytem v Tatranské Lomnici někdo nastražil výbušninu. Braňo měl štěstí, že v bytě zrovna nebyl. Výbuch poškodil okno i interiér bytu. V jednom z apartmánů v Tatranské Lomnici došlo ve středu v době kolem 22. hodiny k výbuchu, který poškodil okenní rám, skleněnou výplň okna i fasádu budovy,“ potvrdila portálu Pluska.sk prešovská policejní mluvčí Jana Migaľová.Jsem zděšen z toho, co se v bytě, který občas obývám v Tatrách, v noci stalo,“ napsal Braňo na Facebook a vyzval přátele k ostražitosti.

Policie případ vyšetřuje jako obecné ohrožení. Mojsejová si už dříve stěžovala, že vyšetřovatelé neodvádí svou práci. „Už mám toho dost a mám vážné obavy o svůj život a život své rodiny. Upozorňuji na to i policii, ale nikdo nekoná. Toto není právní stát, na co policisté čekají? Dokud se mi něco stane?“ řekla rozčíleně Mojsejová portálu Topky.sk. Podnikatelka je přesvědčená, že útoky spáchal výše uvedený Versace.

Fotogalerie
15 fotografií